Ziņas

Alfa Romeo pāries uz aizmugures piedziņu?

Alfa Romeo atteiksies no priekšpiedziņas
Vairāki jauni modeļi konkurēs ar BMW
Būs arī divi krosoveri

Kopš Alfa Romeo 159 ražošanas pārtraukšanas, šī modeļa vietā nav stājies tā pēctecis, radot itāļu autoražotāja fanu aprindās bažas par zīmola nākotni.

Kā liecina mūsu rīcībā nonākusi informācija, bažām nav pamata. Tā vietā, lai radītu jaunu Alfa Romeo 159 paaudzi, kompānija apsver iespēju laist klajā jaunu modeli ar aizmugures piedziņu!

Pagaidām gan tas ir tikai baumu līmenī, taču iepriekš izskanējušās spekulācijas par Alfa Romeo Spider un jaunās Mazda MX-5 paaudzes kopīgu izveidi ir oficiāli apstiprinātas.

Tiek ziņots, ka nākotnē Alfa Romeo vispār varētu atteikties no priekšpiedziņas modeļiem, pārejot tikai uz klasisko, aizmugures piedziņu. Turklāt itāļu ražotājs gatavojas papildināt modeļu paleti ar diviem krosoveriem.  

Daži avoti pat atklāj detalizētāku informāciju par gaidāmajiem Alfa Romeo modeļiem. Kopīgi ar Maserati veidota modulāra platforma kalpos par bāzi jaunam 3.sērijas BMW konkurentam, kuru sauks Giulia (kas nāks klajā 2015.gadā).

To pašu platformu izmantos arī Alfa Romeo Alfetta, kas konkurēs ar BMW 5.sēriju, savukārt abi krosoveri, kas konkurēs ar BMW X1 un X3, nāks klajā 2017. un 2018.gadā.

Atliek vien gaidīt oficiālu paziņojumu no koncerna bosa Serdžio Markiones.


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Alfa Romeo Stelvio

What Car? Vērtē Novērtēts ar 3 no 5

Alfa Romeo Stelvio ir itāļu autoražotāja pirmais krosovers, kas noteikti patiks azartiskas braukšanas piekritējiem, taču tā interjers diemžēl nav tik izsmalcināts, kā konkurentiem no Vācijas.