Ziņas

Rekordliela apdrošināšanas atlīdzība par Mistera Bīna auto

Apdrošinātāji atlīdzina McLaren F1 remontu
Lielākā atlīdzība valsts vēsturē
Divkāršojas polises cena

Komēdiju tēls Misters Bīns varētu būt ikviena apdrošinātāja murgs, taču reālajā dzīvē britu aktieris Rovans Atkinsons daudz neatpaliek.

Britu prese ziņo, ka aktierim, kurš ir kaislīgs autobraucējs un sporta auto kolekcionārs, izdevies saņemt rekordlielu apdrošināšanas atlīdzību par savu McLaren F1 supermašīnu, kas pirms diviem gadiem cieta avārijā.

Tiek ziņots, ka Atkinsons no apdrošinātājiem saņēmis 910 tūkstošus mārciņu, jeb apmēram vienu miljonu un 56 tūkstošus eiro, lai saremontētu ekskluzīvo auto.

Tā ir lielākā apdrošināšanas prēmija Lielbritānijas vēsturē, kāda jebkad izmaksāta par šādu negadījumu.  

Atkinsons zaudēja kontroli pār vērtīgo auto 2011.gada augustā. Tas ietriecās kokā un aizdegās. Pats aktieris tika cauri ar salauztu roku, taču auto, viens no 64 pasaulē eksistējošiem eksemplāriem, cieta daudz nopietnāk.

Atkinsona apdrošinātājiem bija nepieciešami astoņi mēneši, lai pieņemtu lēmumu šajā lietā. Tagad, pēc gadu ilgušiem remontdarbiem McLaren rūpnīcā, auto ir „kā jauns”.  Tā cena šobrīd mērojama ar vairāk nekā 3 miljoniem eiro. 

Tiesa gan, krietni pieaugusi automašīnas apdrošināšanas polises cena – britu aktierim tagad par to būs jāmaksā divreiz vairāk, kā līdz šim, jeb apmēram 60 tūkstoši mārciņu gadā.

Rovans Atkinsons gan par to var daudz neuztraukties, tiek lēsts, ka viņa iekrājumi mērojami ar vairāk nekā 82 miljoniem eiro.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

McLaren MP4-12C Coupe

What Car? Vērtē Novērtēts ar 5 no 5

Inženiertehnisks meistardarbs. Neviena supermašīna nav ātrāka, precīzāka vai komfortablāka par McLaren MP4-12C.

Lietota auto tests