Ziņas

Paziņotas VW Passat Alltrack cenas Latvijā

Latvijā jau pieejams Volkswagen Passat Alltrack
Cena, sākot no 32 812 eiro
Pārdošanā tagad

No šodienas pie Volkswagen dīleriem Latvijā pieejams Passat Alltrack, paaugstinātas caurgājamības universālis uz Passat bāzes.

Salīdzinājumā ar tradicionālo Passat,  jaunais modelis, kas sevī iemieso ģimenes universāļa un apvidnieka iezīmes, lepojas ne tikai ar vizuāliem off-road parauga uzlabojumiem - tas ir aprīkots arī ar bezceļu braukšanas programmu. Līdz šim šī funkcija bija rezervēta tādiem VW modeļiem kā Tiguan un Touareg.

Vizuāli Passat Alltrack no tradicionālajiem ‘brāļiem’ atšķir ‘Valley’ 17 collu vieglmetāla diski, matēta hroma logu līstes, ārējo atpakaļskata spoguļu ietvari un radiatora režģis.

Sudrabkrāsas jumta reliņi, apakšdaļas aizsargs, miglas lukturi un ‘Alltrack’ logo priekšā un aizmugurē skaidri norāda, ka šī ir Passat modeļa bezceļu versija.

Atšķiras arī automobiļa dizains. Pateicoties palielinātiem rampas pārbraukšanas un uzbraukšanas leņķiem un par 30 mm lielākam klīrensam, Passat Alltrack tagad piedāvā arī uzlabotu braukšanu bezceļu apstākļos. Dzinēju aizsargā izturīga tērauda aizsargplāksne.

Šī automobiļa dzinēju klāstā ietilpst viens TSI turbodzinējs ar 155 kW / 210 ZS jaudu un divi TDI dzinēji, kas attīsta 103 kW / 140 ZS jaudu (ar manuālu transmisiju) un 125 kW / 170 ZS jaudu ar DSG transmisiju.

Abi TDI agregāti ir BlueMotion tehnoloģiju versijas ar Stop/Start sistēmu un akumulatora reģenerācijas režīmu (bremzēšanas enerģijas atgūšana). Visi modeļi ir aprīkoti ar pastāvīgo 4MOTION visu riteņu piedziņu.

Passat Alltrack maksā, sākot no 32 812 eiro par modifikāciju ar 140 ZS 2,0 TDI dzinēju.

 

 

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Volkswagen Touareg

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Liels, komfortabls, jaudīgs, labi aprīkots un ļoti praktisks – jaunais Volkswagen Touareg ir spilgts jaunais ražotāja modeļu klāsta līderis, taču tas vairs nav tik neuzkrītošs, kā līdz šim