Ziņas

Jauns Chevrolet dīleris Rīgā

TC Motors Krasta ielā 40 - jaunais Chevrolet dīleris
Izplata visus jaunos Chevrolet modeļus
Konkurēs ar Amserv Brīvības

Konkurence Latvijas auto tirgū saasinās - par oficiālo Chevrolet izplatītāju Latvijā (līdztekus dīlerim Amserv Brīvības) kļuvis uzņēmums TC Motors.

“Mēs esam priecīgi, ka tagad Chevrolet zīmols tiks pārstāvēts vienā no Rīgas skaistākajiem dīlercentriem un Latvijas autobiznesa centrā - Krasta ielā” , skaidro Andrejs Golovkins, TC Motors ģenerāldirektors.

Kliedējot bažas par Chevrolet kvalitāti, TC Motors norāda, ka visām jaunajām Chevrolet automašīnām ir 5 gadu garantija.

 “Šajā gadījumā Chevrolet automašīnu spektrs atbilst visām klientu augstajām prasībām, un mums ir ko piedāvāt Latvijas tirgū - plašs un svaigs mūsdienīgu automašīnu modeļu spektrs ar ekonomiskiem dzinējiem ar patēriņu 4,1l uz 100km: Spark, Aveo, Cruze, Malibu, Orlando, Captiva. Par mūsu automašīnu drošību liecina augstie EuroNCAP drošības testu rezultāti. Bez tam, mūsu inovatīvais modelis Chevrolet Volt tikko saņēma Eiropā pašu prestižāko apbalvojumu – titulu “Car of the Year 2012”.” uzsver Dimitrijs Bondars,  TC Motors komercdirektors.

Papildus jaunu automašīnu tirdzniecībai, TC Motors nodrošina Chevrolet automobiļu pilnu garantijas un pēcgarantijas apkalpošanu, plašu oriģinālo rezerves daļu klāstu un aksesuārus. Trūkstošo rezerves daļu piegāde var tikt nodrošināta 3 dienu laikā. Arī atrašanās vieta Krasta ielā daudziem klientiem ļaus ieekonomēt laiku, jo salons un serviss atrodas tuvu Rīgas centram.

Jau kopš 1998. gada TC Motors Latvijas tirgū piedāvā Chrysler un Jeep automašīnas. Kopš pagājušā gada TC Motors jauno automašīnu saimei ir pievienojies arī RAM Truck. Kopš 2012. gada februāra TC Motors kļūst arī par Chevrolet oficiālo izplatītāju Latvijā.

Pateicoties aktīvai darbībai, TC Motors 2003. gadā saņēma apbalvojumu kā labākais DaimlerChrysler dīleris Eiropā.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!