Ziņas

Renault uzlabo Scenic un Grand Scenic

Atsvaidzināta āriene un interjers
Jauni, ekonomiskāki dzinēji
Drīzumā pārdošanā

Atklātībā nonākuši atjauninātā Renault Scenic un Renault Grand Scenic oficiālie foto, franču autoražotājam gatavojoties šī modeļa prezentācijai Eiropā.

Būdams šajā kontinentā populārākais kompaktais MPV, Renault Scenic šo modeļu gadu sāk ar atsvaidzinātu izskatu, kā arī uzlabotu interjera apdari. Tomēr vienlaikus modifikāciju gammu papildinās arī pāris jauni dzinēji.  

Viens no tiem ir 1,2 litru benzīna turbodzinējs ar 115 ZS un 190 Nm, bet otrs – 1,5 litru četrcilindru turbodīzelis ar 110 ZS un 260 Nm. Šis dīzeļmotors sola vien 4,1 litru vidējo patēriņu uz 100 km.

Pats jaudīgākais Scenic benzīna motors būs 2,0 litru turbo agregāts ar 140 ZS, kas savienots ar CVT transmisiju. No dīzeļiem – tāda paša tilpuma, bet 160 ZS dzinējs, kas savienots ar sešpakāpju manuālo pārnesumkārbu.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Renault Captur

What Car? Vērtē Novērtēts ar 3 no 5

Captur pievilcīgais dizains, bagātīgo versiju kvalitatīvais interjers un zemā cena patiks daudziem, taču tā mazjaudīgie dzinēji un gaitas īpašības nedaudz atpaliek no konkurentu piedāvātā. Mēs vēlētos arī lielāku plašumu aizmugurē sēdošajiem.