Ziņas

BMW paplašina M modeļu klāstu

Jauns zīmols - BMW M Performance Automobile
Pirmais modelis - BMW M550d xDrive
Vēlāk sekos X5 un X6 ar to pašu dzinēju

BMW gatavojas izlīdzināt plaisu starp ikdienas modeļiem un to M modifikācijām, izveidojot M Performance Automobile zīmolu.

Šis solis sperts ar nolūku piedāvāt BMW klientiem „ekskluzīvus dzinēju variantus, labāku vadāmību un izcilu precizitāti uz ceļa”. Pagaidām informācija par to ir skopa, taču ir zināms, ka M Performance Automobile oficiāla prezentācija notiks Ženēvas auto izstādē martā un ietvers gan benzīna, gan dīzeļa dzinējus.

BMW M prezidents Fridrihs Ničke skaidro, ka šie modeļi būs domāti pircējiem, kam interesē labāka dinamika, gaita un vadāmība, bet vienlaikus arī – lietojamība ikdienā.

Viens no pirmajiem modeļiem M Performance Automobile klāstā būs M550d xDrive ar 3,0 litru triturbo dīzeļdzinēju, kas attīsta 381 ZS un 740 Nm griezes momentu. Vidējais degvielas patēriņš šim modelim būs 6,3 litri uz 100 km. Auto tiks piedāvāts gan kā sedans, gan universālis.

M550d sekos X5 un X6 ar to pašu dzinēju.


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

BMW X5

What Car? Vērtē Novērtēts ar 5 no 5

Jaunais BMW X5 ir lielisks luksusa SUV. Bavārietis nav tik praktisks kā plaši zināmie konkurenti, bet tas izceļas ar vairākām citām kvalitātēm – interjera apdari, sportiskām gaitas īpašībām un lielisku multimediju sistēmu. xDrive45e ir viens no šī brīža iespaidīgākajiem plug-in hibrīdiem, demonstrējot apskaužamus efektivitātes rādītājus.