Ziņas

Pirmais jaunā Kia Cee'd foto

Kia atklāj jauno Cee'd
Pārdošanā vasarā
Cee'd universālis būs septembrī

Šis ir pirmais oficiālais jaunā Kia Cee’d foto, kas nācis klajā pāris mēnešus pirms auto oficiālās prezentācijas Ženēvas auto izstādē martā.

Kia norāda, ka jaunais Cee’d iegūs mūsdienīgāku izskatu, turklāt kvalitātes ziņā tas būs vēl viens solis uz priekšu, lai stiprinātu zīmola iekārojamību pircēju acīs.

Jaunā Kia Cee’d dizains veidots pēdējo korejiešu ražotāja modeļu stilā, ko veido bijušais Audi dizainers Peters Šreijers, ievērojot tādas šībrīža aktualitātes kā dienasgaitas diodes priekšējos lukturos.

Interjera attēli pagaidām nav pieejami, taču Kia sola augstvērtīgākus apdares materiālus.  Arī dzinēju klāsts vēl nav apstiprināts, taču sagaidāms, ka tajā būs tie paši agregāti, kas Cee’d „brālēnam” Hyundai i30.

Vēlāk gaidāms arī jauns Kia Procee’d, taču šis trīsdurvju modelis būs sportiskāks un pozicionēts līdzīgi kā Volkswagen to dara ar Scirocco attiecībā pret konservatīvo Golf.

Jaunais Kia Cee’d hečbeks pārdošanā nonāks vasarā, rudenī sekos universālis. Procee’d gaidāms ne ātrāk kā 2013.gadā.


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Kia Stonic

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Kia Stonic ir uz mazauto platformas veidots kompakts krosovers ar salīdzinoši labu aprīkojumu, labām braukšanas īpašībām un ilgu garantijas termiņu. Tiesa gan, tas varēja būt mazliet lētāks un praktiskāks.