Ziņas

Audi laiž klajā A1 Quattro

Audi A1 - tagad ar 256 zirgspēkiem
Tikai 333 eksemplāri
Pārdošanā nākamgad

Audi ir oficiāli laiduši klajā niknāko A1 sērijas pārstāvi, A1 Quattro. Šī ir Audi mazauto pirmā pilnpiedziņas versija un sākotnēji tika domāts, ka to sauks RS1.  

Tiks izgatavoti vien 333 šīs modifikācijas pārstāvji, kas pārdošanā nonāks nākamā gada otrajā pusē.

Zem A1 Quattro motora pārsega ir 2,0 litru tiešās iesmidzināšanas turbo benzīna dzinējs, kas attīsta 256 ZS pie 6000 apgriezieniem minūtē, kamēr 350 Nm griezes moments pieejams no 2500 līdz 4000 apgriezieniem minūtē.  

2,0 litru TFSI dzinējs savienots ar sešpakāpju manuālo pārnesumkārbu un Audi pilnpiedziņas sistēmu.  Audi norāda, ka no 0 līdz 100 km/h tas ieskrienas 5,7 sekundēs, bet maksimālais ātrums ir 245 km/h. Vidējais oficiālais degvielas patēriņš ir 8,5 litri uz 100 km.

No citiem A1 šī modifikācija atšķiras ar īpašu Glacier White krāsojumu, sportiskiem virsbūves apdares elementiem un īpašām izpūtēja caurulēm. Interjerā – Nappa ādas apdare, sporta sēdekļi un daudz kas cits. 

Plašāka informācija par Audi A1 Quattro tiks laista klajā nākamgad.


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Audi Q5

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Ja nepieciešams komfortabls, kluss, ietilpīgs un kvalitatīvs premium līmeņa auto, kas spēj braukt arī bezceļa apstākļos – jaunā Q5 izvēli nevajadzēs nožēlot.