Ziņas

Vienā dienā laimē un sadauza Lamborghini

Amerikānis uzvar izlozē
Balvā iegūst Lamborghini Murcielago
Sadauza to dažas stundas vēlāk

Neticama veiksme un tikpat liela neveiksme – reti kad izdodas to izbaudīt vienā dienā, ar dažu stundu intervālu. Taču kāds ASV Jutas štata mazpilsētas Santakvinas iedzīvotājs ir starp tiem, kam tas ir izdevies.

Kravas automašīnas šoferis Deivids Dops laimēja galveno balvu degvielas uzpildes staciju tīkla Maverik rīkotajā izlozē – spilgti zaļu Lamborghini Murciélago LP640 rodsteru, kura vērtība ir vismaz ceturtdaļmiljons dolāru.

Dops, kurš ir sešu bērnu tēvs, balvu saņēma aizvadītās sestdienas pēcpusdienā. Nedaudz pabraukājies pa savu rajonu, viņš sāka vizināt draugus un kaimiņus. Nepilnas sešas stundas vēlāk Dops zaudēja kontroli pār savu 640 ZS balvu un veiksmes stāstam pienāca gals. Auto saslīdēja, atsitās pret apmali, palēcās un finišēja nogāzē, pāris desmitus metru nost no ceļa.

Par laimi, Dops un viņa pasažieris negadījumā necieta. To gan nevar teikt par auto. Lamborghini gan esot apdrošināts, taču policija uzskata, ka laimīgais (nelaimīgais) uzvarētājs esot pārsniedzis attiecīgajā ceļa posmā noteikto ātruma ierobežojumu.  Viņš pats to noliedz.

Mūsu rīcībā nav attēlu no notikuma vietas, taču mēs varam parādīt, kāds izskatījās Lamborghini pirms sadauzīšanas. Skaties!



What Car? TV: Vienā dienā laimē un sadauza Lamborghini

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lamborghini Urus

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Urus varbūt nav pats praktiskākais SUV, taču tas apvieno galvu reibinošu ātrumu ar tādu komfortu un praktiskumu, kas ļauj to izmantot kā ikdienas auto.

Lietota auto tests