Ziņas

Ķīniešus iedvesmo G-Klases Mercedes

G-Klases Mercedes iedvesmo jaunu modeli
Nedaudz tomēr līdzīgs G-Klasei
Ražots Ķīnā

Mercedes-Benz G-Klases apvidus auto ir leģendārs auto, tikpat ikonisks, kā piemēram, Land Rover Defender vai Porsche 911. Tas teju nemainīgā veidolā pastāv jau vairāk nekā 40 gadus un joprojām atrod noteiktu skaitu pircēju, kas ciena tā imidžu un bezceļa spējas.

Tomēr ne visi var atļauties G-Klases orientējoši 100 tūkstošus eiro lielo cenu. Tāpēc kāds Ķīnas ražotājs ir nācis talkā pircējiem un „G-Klases sajūtu” ir padarījis pieejamāku plašākām tautas masām.

Šajā attēlā redzamais auto gan nav G-Klases Mercedes, bet gan Beiqi B80VJ. Taču, vismaz no attāluma tas izskatās – apmēram – kā tā autoru iedvesmas avots.

Kamēr auto aizmugure un sānskats ir gandrīz perfekts G-Klases „klons”, no priekšpuses Beiqi atgādina Suzuki Jimny.  Tas gan nav nekāds pārsteigums - pirms dažiem gadiem Parīzes auto izstādē Whatcar.lv ievēroja ķīniešu auto, kas no aizmugures izskatījās pēc BMW X5, bet interjers un priekšpuse bija "kā Toyota Land Cruiser 120".


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Mercedes-Benz GLE

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Daži konkurenti būs praktiskāki un veiklāki, taču smalkais interjers un pneimatiskā piekare ir elementi, kas padara GLE par komfortablu sabiedroto gan ikdienā, gan tālos ceļojumos.