Ziņas

Pircējs atklāj automašīnā paslēptu kokaīna kravu

ASV iedzīvotājs nopērk mazlietotu Chrysler minivenu
Automašīnā paslēpts kokaīns miljoniem dolāru vērtībā
Policija iesaka automašīnu pārdot

Šis mazlietotais Chrysler minivens pircēja rokās nonāca ar virkni ekstru – klimatkontroli, kruīzkontroli, tonētiem stikliem – un vairākus miljonus dolāru vērtu kokaīna kravu. 

ASV Kalifornijas štata iedzīvotājam Čārlzam Prestonam nebija ne jausmas, ka 2008.gada ražojuma auto, ko viņš pērn iegādājās no kāda auto nomas uzņēmuma, ir paslēptas vairākas celofānā ietītas pakas ar „sniedziņu”.  

To viņš atklāja tikai 15 mēnešus pēc auto iegādes, kad servisa mehāniķis piedāvāja novērst problēmu, kas Prestonu bija mulsinājusi jau no paša sākuma – pasažiera pusē nebija iespējams līdz galam nolaist logu.

Liels bija auto īpašnieka pārsteigums, uzzinot par automašīnas durvīs, aiz apdares paneļiem paslēpto kravu.  Čārlzs Prestons nekavējoties informēja policiju, kas atrada vēl dažus kilogramus ar kokaīnu, kas bija paslēpts riteņu arkās.

Likumsargi atzinīgi novērtēja faktu, ka minivena īpašnieks pats viņus ir izsaucis – jo, ja viņa auto tiktu pārmeklēts kaut kur ceļu satiksmē, atlikušo mūžu Prestonam nāktos pavadīt aiz restēm.

Tomēr vienlaikus policisti rekomendēja steigšus automašīnu pārdot – jo kāds, visticamāk, to ļoti meklē.  Minivena īpašnieks atzīst, ka nejūtas pārāk komfortabli, apzinoties, ka daži cilvēki vai organizācijas varētu izrādīt neapmierinātību par viņu „mantas” nonākšanu nepareizajās rokās. 

Toties tagad viņam beidzot ir kaut kas interesants, ko pastāstīt par sevi un savu auto.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!