Ziņas

Drīzumā: Volkswagen Bulli elektromobilis

VW gatavojas sākt Bulli ražošanu
Elektromobilis pilsētai
Pārdošanā 2014.gadā?

Volkswagen ļoti nopietni apsver elektriskā VW Bulli (attēlā) laišanu sērijveida režošanā, tādā veidā papildinot kompānijas „kultūras mantojuma” modeļu klāstu, kur šobrīd ir viens pats jaunais VW Beetle.   

Auto, kas stila ziņā atgādina pagājušā gadsimta sešdesmito gadu Microbus, izpelnījās labas atsauksmes šopavasar Ženēvas auto izstādē, kur tas pirmoreiz tika parādīts plašāki sabiedrībai.

Bulli ir piecvietīgs auto, kas izmēru ziņā ir nedaudz lielāks par VW Polo. Mūsu avoti informē, ka tā ražošana verētu notikt Volkswagen rūpnīcā Meksikā, izmantojot jaunāko VW modulāro platformu. Starp citu, turpat no nākamā gada sākuma tiks ražots jaunais VW Beetle kabriolets.

Volkswagen iekšienē valda pārliecība, ka VW Bulli ātri vien kļūs par kulta auto, un būs ļoti pieprasīts, īpaši ASV, kur VW hipij-busiņu atceras ar siltām jūtām.

VW Bulli ražošana varētu sākties 2014.gadā.


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Volkswagen Touareg

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Liels, komfortabls, jaudīgs, labi aprīkots un ļoti praktisks – jaunais Volkswagen Touareg ir spilgts jaunais ražotāja modeļu klāsta līderis, taču tas vairs nav tik neuzkrītošs, kā līdz šim