Ziņas

Mini ar Rolls-Royce interjeru

Mini laiž klajā īpašu Cooper S modifikācju
Veidots sadarbībā ar Rolls-Royce
Luksusa klases interjera apdare

Ne viens vien Mini kritiķis sūdzas par auto „plastmasīgo” interjeru, uz ko Mini ir sagatavojuši visnotaļ cienījamu atbildi, nododot Cooper S luksusa auto ražotāja Rolls-Royce meistaru rīcībā, lai redzētu, kas no tā iznāks.

Rezultāts ir šajā attēlā redzamais „Inspired by Goodwood” eksemplārs, kura interjera kvalitāte neatpaliek no Rolls-Royce Phantom vai Ghost. Salons, ko rotā riekstkoka un pašas augstākās kvalitātes ādas apdare, kā arī aitas vilnas tepiķīši, pārvērties līdz nepazīšanai.  

Pat griestus, saulessargus, kā arī bagāžas nodalījuma grīdu klāj Rolls-Royce īpašais kašmira pārklājums. Mini pazinējiem vajadzētu pamanīt arī izmaiņas auto ārienē, tai skaitā metālisko Diamond Black krāsojumu, kura formula arī tapusi Rolls-Royce laboratorijās.

Dzinējs un transmisija – kā standarta Cooper S. Kopumā tiks izgatavoti 1000 „Inspired by Goodwood” eksemplāru, kuru cena būs ap 50 tūkstošiem mārciņu.


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Mini Countryman

What Car? Vērtē Novērtēts ar 3 no 5

Ietilpīgāks, nekā līdzšinējais modelis, turklāt paaugstinātais klīrenss un pilnpiedziņa rada papildus drošības sajūtu ziemā. Retro stilam noteikti netrūks fanu, taču par šo cenu ir atrodamas labākas alternatīvas šajā segmentā.

Lietota auto tests

Mini hečbeks (01-06)