Ziņas

Ženēva 2011: Brabus 700 Biturbo

Brabus prezentē 700 Biturbo
Jaudīgāks SLS AMG projekts
Skaties fotogaleriju!

Mercedes-Benz SLS AMG ir auto, ko šīgada Ženēvas autošovā centās parādīt ikviens sevi cienošs tūninga ateljē, protams, katrs savā izpratnē.

To vidū bija arī Brabus, un lūk, ar ko viņi nāca klajā – 700 zirgspēku (un 800 Nm) versija par supermašīnu, kas jau standarta formā ir itin iespaidīga.

Brabus tagad visus savus projektus sauc ciparos, kas atšifrējas kā zirgspēki, tāpēc SLS dots nosaukums Brabus 700 Biturbo.

Tas ir par 20 mm platāks aizmugurē, ļaujot to aprīkot ar 21 collu diskiem (priekšā stāv 20 collu diski) , taču tas nav viss. Brabus apgalvo, ka visa auto virsbūve tika pakļauta testiem aerodinamikas tunelī, lai nodrošinātu, ka tā izturēs liela ātruma pārbaudījumu.  

Vairāki virsbūves apdares elementi veidoti no oglekļa šķiedras un lieliski kontrastē ar 700 Biturbo sudraboto krāsojumu.

Arī salons ir tikpat eleganti veidots, turklāt Brabus pārstāvji pat neļāva tajā iesēsties, baidoties, ka grezni iztapsētais sēdeklis tiks sasēdēts, ja to mēģinās pārbaudīt visi no ne mazāk kā 7 tūkstošiem žurnālistu, kas apmeklēja Ženēvas autošovā preses dienas.  

Tomēr Brabus ļāva izpētīt interjeru un secināt, ka spidometra skala sniedzas līdz 400 km/h (auto maksimālais ātrums ir 340 km/h). No 0 līdz 100 km/h tas ieskrienas 3,7 sekundēs.  Savukārt 10 sekundēs auto ieskrienas līdz 200 km/h.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Mercedes-Benz GLE

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Daži konkurenti būs praktiskāki un veiklāki, taču smalkais interjers un pneimatiskā piekare ir elementi, kas padara GLE par komfortablu sabiedroto gan ikdienā, gan tālos ceļojumos.