Ziņas

Par What Car? Gada auto kļūst Audi A1

34.reizi tiek pasniegti autoindustrijas "Oskari"
Audi iegūst trīs godalgas
Pa divām godalgām tiek BMW un Ford

Aizvadītajā naktī Londonā noslēdzās 34. gadskārtējā What Car? Gada auto balvu pasniegšanas ceremonija, kurā par 2011.gada labāko auto tika atzīts Audi A1.

Kopumā Audi ieguva trīs What Car? apbalvojumus – labākais mazauto (Audi A1), labākais coupe (Audi TT) un What Car? gada auto (Audi A1).

Divus What Car? apbalvojumus ieguva BMW (BMW 320d kompakto biznesa auto segmentā un BMW Z4 - rodsteru un kabrioletu segmentā), kā arī Ford (Ford Mondeo tika atzīts par labāko ģimenes auto un universāli). 

Jaunais Seat Alhambra tika atzīts par gada labāko minivenu, bet krosoveru kategorijā otro gadu pēc kārtas uzvaras laurus plūca Peugeot 3008. Savukārt gada labākā apvidus auto titulu ieguva Land Rover Discovery.

Savu pirmo godalgu vairāk nekā 30 gadu ilgajā What Car? pastāvēšanas vēsturē ieguva Ferrari, ar Ferrari 458 Italia iegūstot gada labākā sporta auto balvu, šajā segmentā apsteidzot Porsche, Aston Martin, Audi, Mercedes-Benz un Lamborghini.

Par gada labāko luksusa auto tika atzīts S-Klases Mercedes-Benz, bet Volvo ieguva Drošības balvu par sistēmu, kas pamana uz ceļa iznākušus gājējus un automātiski nobremzē automašīnu.

Savukārt Nissan Leaf ieguva videi draudzīgā auto balvu.

Vairāk par 2011.gada auto lasi šeit...

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Audi Q5

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Ja nepieciešams komfortabls, kluss, ietilpīgs un kvalitatīvs premium līmeņa auto, kas spēj braukt arī bezceļa apstākļos – jaunā Q5 izvēli nevajadzēs nožēlot.