Ziņas

FOTO: Atklāts Ferrari izklaides parks

Emirātos atklāts Ferrari World atrakciju parks
Ātrākais rollerkousters pasaulē
Skaties foto un video!

Daudziem no mums dzīvē var tā arī neizdoties apsēsties pie stūres īstai Ferrari F1 formulai un sajust to, ko jūt sacīkšu braucēji.

Sava veida risinājumu šai problēmai piedāvā tikko atklātais Ferrari World izklaides parks, kas atrodas tikai dažu simtu latu lidojuma attālumā no Latvijas – Abu Dabi, Apvienotajos Arābu Emirātos.   

Lai gan gribas iebilst, ka nekāds izklaides parks nespēs sniegt tās sajūtas, ko dod atrašanās pie stūres īstai sacīkšu formulai, neviens koplietošanas satiksmei domāts Ferrari nespēj ieskrieties no 0 līdz 100 km/h divās sekundēs. Taču Ferrari izklaides parka rollerkousters (jeb tā dēvētie „amerikāņu kalniņi”) to spēj. Saukts par Formula Rossa, tas triec pasažierus cauri galvu reibinošām virāžām, sasniedzot maksimālo ātrumu 241 km/h.

Izklaides un atrakciju parka vizuālo noformējumu iedvesmojis Ferrari GT profils. Parka jumta platība ir 200 tūkstoši kvadrātmetru un to rotā lielākā Ferrari emblēma, kāda jebkad radīta.  Zem jumta atrodas 86 tūkstošu kvadrātmetru telpas, pilnas ar atrakcijām, kas padara Ferrari World par lielāko izklaides parku pasaulē.

Piedāvātās izklaides iespējas to droši ļauj saukt par Disnejlendu Ferrari faniem, tātad, galvenokārt pieaugušajiem. Taču saprotams, ka šeit ko darīt ir arī bērniem, kas var kavēt laiku, traucoties ar miniatūriem sacīkšu auto. Ieejas biļetes cena ir salīdzinoši liberāla – apmēram 60 ASV dolāri. Muminu zeme Somijā jums izmaksātu dārgāk.  

Skaties fotogaleriju no Ferrari World atklāšanas!


What Car? TV: FOTO: Atklāts Ferrari izklaides parks

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Ferrari F12 Coupe

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Ferrari F12 ir viens no šī ražotāja lielākajiem pēdējā laika sasniegumiem. Tas nav tikai visu laiku ātrākais un jaudīgākais Ferrari, tas ir arī viens no pašiem lietojamākajiem.

Lietota auto tests