Ziņas

Saab ņem vērā What Car? ekspertu viedokli

What Car? kritiski novērtē jauno Saab 9-5
Saab sola labot situāciju
Gaidāmi arī jauni modeļi

Saab ķērušies pie jaunā 9-5 sedana uzlabojumiem pēc tam, kad What Car? eksperti tam iedeva diezgan vāju sākotnējo vērtējumu.

Saab sola piestrādāt pie auto gaitas un vadāmības, kā arī mērinstrumentu paneļa un citiem salona apdares materiāliem, lai līdz nākamajai vasarai spētu pilnvērtīgāk mēroties spēkiem ar Audi, BMW un Mercedes-Benz.   

Atbildīgais par visiem Saab modeļiem globālajā tirgū ir Kristofers Makkinons, kurš  atzinis, ka šie soļi tiek sperti pēc What Car? paustās kritikas par jaunā 9-5 gaitu un vadāmību.

Vienlaikus Saab pārskata sadarbību ar vairākiem simtiem piegādātāju, ko Saab mantojuši no iepriekšējiem īpašniekiem – General Motors.

Jauni modeļi

Nākamais Saab modelis, kas nonāks ražošanā būs Saab 9-5 universālis, kam pārdošanā vajadzētu nonākt jau nākamā gada vasarā. Tam sekos 9-4X, Volvo XC60 izmēru krosovers, kas klajā nāks nākamā gada beigās.

9-4X ir mantojums no General Motors un būs bāzēts uz citiem amerikāņu kompānijas produktiem. Saab krosoveru ražos Meksikā un tādējādi tas būs vienīgais Saab, ko neražos Zviedrijā.

Par būtisku zīmola attīstības balstu solās kļūt jaunais Saab 9-2, kas nāks klajā 2012.gadā. Saab plānos ir arī Audi A1 izmēra mazauto.  


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!