Ziņas

SPIEGU FOTO: Jaunais Audi A6

Spiegu foto atklāj jauno Audi A6
Stila iezīmes no Audi A7
Oficiāla debija nākamgad

Audi, šķiet, gatavojas turēt vārdu un padarīt jauno A6 tikpat pievilcīgu, kā A7. Vismaz tā liecina spiegu foto, kuros redzams jaunais 5.sērijas BMW konkurents.

Attēlos redzams, ka jaunajam A6 priekšgals veidots kā A7, bet lukturi, virzienā uz priekšgala centru, sašaurinās. Aizmugurē gan nekas izteikti jauns nav gaidāms – izņemot aizmugures lukturi, kas būs tādā pašā garā, kā A8 vai A7.

Jaunā Audi A6 interjers tikšot ieturēts līdzīgā stilā, kā A7, taču priekšējā paneļa arhitektūra nebūs tik sportiska. Aizmugures sēdeklis – trīsvietīgs, nevis divvietīgs, kā A7. Ņemot vērā, ka abiem auto ir viena platforma, vietas kājām A6 būs tikpat, cik A7.

Dzinēju klāstā – sākot no 2,0 litru benzīna un dīzeļa agregātiem, līdz pat 3,0 litru turbo benzīna dzinējam. Transmisiju opciju klāstā – septiņpakāpju divsajūgu pārnesumkārba vai astoņpakāpju „automāts” kā jaunajam A8.   

Jaunā Audi A6 debija plānota nākamgad pavasarī, Ženēvas autošovā. Drīz pēc tam sekos arī jauns A4 modelis un tad, līdz 2014.gadam, klāt būs arī Audi A8 „feislifts”.


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Audi Q5

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Ja nepieciešams komfortabls, kluss, ietilpīgs un kvalitatīvs premium līmeņa auto, kas spēj braukt arī bezceļa apstākļos – jaunā Q5 izvēli nevajadzēs nožēlot.