Ziņas

Toyota šefam liek izbeigt raudāšanu

Toyota boss uzklausa kritiku
Investors aicina izbeigt raudāšanu
Toyota finanšu rezultāti ir iepriecinoši

Japānas autoražotāja Toyota boss Akio Toijoda savas kompānijas sanāksmē bijis spiests publiski uzklausīt kritiku par raudāšanu.

Kāds Toyota akcionārs uzrunājis Toijodu, teikdams: „Jūs esat visu šo gadu bijis redzams masu informācijas līdzekļos un vairākkārt esat raudājis. Cilvēkam jūsu amatā tas nav pieņemami. Lūdzu turiet galvu augstāk un centieties neraudāt.”

Akio Toijodas slavenākās asaras ripoja pār viņa vaigiem gada sākumā, kad viņš publiski atvainojās par vairāk nekā 10 miljonu automašīnu atsaukumu.

Toijoda gan taisnojās, ka tās esot bijušas prieka asaras par viņam sniegto atbalstu no Toyota dīleru puses. Tomēr vienlaikus Toijoda nosolījies vairāk neraudāt.

Par spīti vērienīgajam atsaukumam, Toyota ir izdevies ar peļņu beigt kompānijas finanšu gadu, kas beidzās marta beigās. Atsaukums Toyota izmaksājis ap 2 miljardiem dolāru, turklāt sliktās publicitātes dēļ nav notikuši ap 100 tūkstošiem auto pārdošanas darījumu.    

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Toyota bZ4X

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

bZ4X ir lielisks universālis – īpaši, ja izvēlaties ar priekšējo riteņu piedziņu un vidējā līmeņa aprīkojumu. Tam ir laba vadāmība, ietilpīgs salons un tas pieejams par saprātīgu cenu, turklāt jūs saņemsiet 10 gadu garantiju akumulatoram, ja nogādāsiet savu automobili pie Toyota dīlera uz ikgadējo EV veselības pārbaudi.