Ziņas

VIDEO: Mini reklāmas cīņa ar Porsche

Mini izaicina Porsche
Mini Cooper S pret Porsche 911 Carrera S
Skaties video

Mini metuši savdabīgu izaicinājumu Porsche, ar interneta starpniecību aicinot sporta auto ražotāju uz sacensībām, kurās Mini Cooper S varētu sacensties ar Porsche Carrera 911 S. Pārsteidzoši, bet Porsche šo uzaicinājumu pat sākuši apsvērt.

Mini liek cerības uz to, ka viņu 172 ZS Cooper S spēs apsteigt 385 ZS Porsche 911, izvēršot attiecīgu kampaņu savā Facebook lapā, kā arī ar iespaidīgu reklāmas laukumu laikrakstā New York Times.  

Kampaņas iniciators un galvenais varonis ir Mini ASV nodaļas prezidents Džims Makdauels, kurš iepriekš ir strādājis Porsche. Internetā publiskotajā video viņš atklāti vēršas pie Porsche ASV nodaļas vadītāja Detleva von Platena, izaicinot viņu uz sacīkstēm.

Ja Porsche uzvarēs, Mini prezidents sola savā nākamajā publiskajā parādīšanās reizē nēsāt T-Kreklu ar uzrakstu, ka Porsche ir ātrāks par Mini. 

Reklāmas eksperti norāda, ka, lai arī Mini faktiski nav nekādu izredžu uzvarēt, viņi neko nezaudē, salīdzinot sevi ar Porsche 911. Autoražotāji bieži vien izaicina savus konkurentus uz līdzīgām sacensībām, taču uzaicinātie parasti atsakās, ja zina, ka zaudēs, vai arī – ja nevēlas bojāt zīmola reputāciju.  Tāpēc kampaņas rīkotāji parasti uzvar.

Porsche, komentējot šo uzaicinājumu, norāda: „Mums ir vairāk sacīkšu uzvaru nekā jebkuram citam autoražotājam – 28 tūkstoši. Varbūt mums vajadzētu arī 28 001. Mums būtu jāredz, uz ko viņi ir spējīgi”.  



What Car? TV: VIDEO: Mini reklāmas cīņa ar Porsche

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Mini Countryman

What Car? Vērtē Novērtēts ar 3 no 5

Ietilpīgāks, nekā līdzšinējais modelis, turklāt paaugstinātais klīrenss un pilnpiedziņa rada papildus drošības sajūtu ziemā. Retro stilam noteikti netrūks fanu, taču par šo cenu ir atrodamas labākas alternatīvas šajā segmentā.

Lietota auto tests

Mini hečbeks (01-06)