Ziņas

Sapņu mašīna ceļotājiem?

Mercedes prezentē Unimog U4000
Mobilā māja ar bezceļa spējām
Cena - 248 tūkstoši eiro

Mercedes-Benz Unimog U4000 ir piedzīvojumu meklētāju un ceļotāju sapņu mašīna, jo bez izcilām bezceļu pārvarēšanas spējām tā piedāvā arī ļoti mājīgu kabīni, kurā ir gulta, tualete, duša un virtuve.

Pilnpiedziņas Unimog U4000 jaudas avots ir 4,2 litru dīzeļdzinējs, kas attīsta 218 ZS. Bākas tilpums – 290 litri, lai potenciālais ceļotājs spētu atklāt patiešām tālus apvāršņus. Savukārt leģendārās Unimog off-road spējas garantē, ka būs iespējams iebraukt tur, kur citi to vienkārši nespēj.

Auto aprīkots ar hidraulisku vinču, kuras vilktspēja ir 7 tonnas, tātad, lieti izmantojama šķietamas bezizejas situācijās. Savukārt vadītājs no salona var pazemināt gaisa spiedienu riepās, lai izbrauktu dziļas smiltis.

Tad, kad Unimog ekipāža no braukšanas ir nogurusi, tai ir iespēja atpūsties 4,35 metrus garajā un 2,2 metrus platajā kabīnē, kuras augstums ir 1,95 m. Tā aprīkota ar ledusskapi, dušu, tualeti un boileri ūdens sildīšanai. Savukārt virtuvē ir gāzes plīts un izlietne. Visi notekūdeņi un kanalizācija tiek savākta 200 litru rezervuārā, ko var iztukšot šim nolūkam paredzētās vietās.

Protams, auto ir arī tādi komforta elementi kā DVD atskaņotājs, televizors, satelītu TV/radio uztvērējs. Turklāt, kā papildu enerģijas avotu iespējams izmantot saules bateriju paneļus.

Auto cena ir 248 tūkstoši eiro un tas tiks oficiāli prezentēts nākamnedēļ, Eiropas lielākajā bezceļa transportlīdzekļu šovā Abenteuer & Allrad, Vācijā.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Mercedes-Benz GLE

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Daži konkurenti būs praktiskāki un veiklāki, taču smalkais interjers un pneimatiskā piekare ir elementi, kas padara GLE par komfortablu sabiedroto gan ikdienā, gan tālos ceļojumos.