Ziņas

BMW reklāmas cīņa ar Audi

BMW izvieto reklāmu virs Audi centra Honkongā
Reklāma aizēno Audi centru
Cīņa starp ražotājiem saasinās

Globālā reklāmas cīņa starp BMW un Audi uzņem apgriezienus. Savā pēdējā uzbrukumā konkurentiem BMW ir izdevies iegādāties milzīgu reklāmas laukumu tieši virs lielākās Audi tirdzniecības vietas Honkongā.

Šis ir tas gadījums, kad reklāmas vieta nav izraudzīta nejauši. Milzīga izmēra reklāmas stends, uz kura redzams jaunais 5.sērijas BMW, pilnībā aizēno skatu uz Audi centra skatlogiem.  

Karš starp abu Vācijas ražotāju reklāmistiem sākās jau pasen – abas kompānijas sāka mēroties spēkiem ar vides reklāmas stendiem ASV Kalifornijas štatā, kam sekoja līdzīgi dueļi Eiropas preses reklāmās.

Taču kauja saasinājās, kad Ziemas olimpisko spēļu laikā Audi laida klajā TV reklāmu, kurā BMW tika nosaukts par „otru labāko” ražotāju.

Tagad, šķiet, atkal pienākusi Audi kārta izdarīt gājienu.

 

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

BMW X5

What Car? Vērtē Novērtēts ar 5 no 5

Jaunais BMW X5 ir lielisks luksusa SUV. Bavārietis nav tik praktisks kā plaši zināmie konkurenti, bet tas izceļas ar vairākām citām kvalitātēm – interjera apdari, sportiskām gaitas īpašībām un lielisku multimediju sistēmu. xDrive45e ir viens no šī brīža iespaidīgākajiem plug-in hibrīdiem, demonstrējot apskaužamus efektivitātes rādītājus.