Ziņas

Supermašīnu parāde, jeb - tā precas ķīnieši....

Kāzas izvēršas par luksusa un sporta auto parādi
Desmitiem auto par miljoniem dolāru
Rolls-Royce, Lamborghini un Bentley

Mums bija aizdomas, ka ekonomiskā krīze Ķīnu ir skārusi ļoti minimāli un šī kāzu fotogalerija ir spilgts pierādījums – reti kur vienkopus var ieraudzīt tik daudz luksusa un sporta auto, kuru cena mērojama miljonos dolāru.

Jāņem vērā, ka šajā grezno automašīnu parādē nav vainojams kāds ķīniešu autoklubs, kas nolēmis rīkot salidojumu, bet gan kāzu viesi, kas ieradušies uz svinībām ar savām automašīnām – galvenokārt Bentley, Rolls-Royce, Lamborghini un Ferrari. Viesu vidū acīmredzami arī „trūcīgāki” ļaudis, kas bijuši spiesti izmantot savus Range Rover un Porsche Cayenne.

Jāatzīst, ka tik vērienīgu parādi grūti iedomāties pat Krievijā, kamēr Latvijā pat viena Lamborghini atrašanās kāzu viesu autoparkā varētu izraisīt ažiotāžu. Uzreiz jāpiebilst, ka līgava gan šajā fotogalerijā nekur nav redzama – kaut gan tieši viņai vajadzētu būt uzmanības centrā...

 

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Bentley Bentayga

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Bentley Bentayga iezīmē pilnīgi jaunu leģendārā britu zīmola attīstības virzienu - būdams pirmais Bentley SUV, tas savā ziņā jau ir vēsturisks auto – tomēr tas tik un tā ir īsts Bentley: ātrs, komfortabls, elegants un aprīkojams pēc katra individuālā klienta visprasīgākajām vēlmēm. Lai arī tas nav lēts, tas noteikti ir labāks pirkums nekā dārgākās Range Rover versijas.