Ziņas

Bekhemu ģimenes autoparks

Bekhemam uzdāvina jaunu Bentley
Kompensācija par zaudējumu futbola spēlē
Garāžā arī Rolls-Royce un sievas Bentley

Ja jūs interesē, kam pieder šis jaunais Bentley Continental Supersports, mums ir tikai viena atbilde – ja tu esi pasaulslavena futbola zvaigzne un tava dzīvesbiedre ir bijusī meiteņu popgrupas Spice Girls dalībniece, tad šis laikam ir tavs Bentley.

Patiesībā šī, attēlā redzamā Bentley īpašnieks ir Deivids Bekhems – pateicoties savai sievai, kura viņam to nopirka, lai kliedētu vīra satraukumu pēc viņa pārstāvētās futbola komandas LA Galaxy zaudējuma ASV kausa finālā pērnā gada novembrī.  

Bentley Continental Supersports 6,0 litru W12 dzinējs attīsta 630 ZS, kas ļauj sprintu no 0 līdz 100 km/h veikt 3,9 sekundēs. Maksimālais ātrums – 329 km/h. Tā dzinējs spēj sagremot gan degvielu, gan bioetanolu, apliecinot Bentley apņemšanos nodrošināt, lai līdz 2012.gadam visi kompānijas ražojumi spētu lietot arī atjaunojamās enerģijas resursus.

„Zaļais” Bentley lieliski papildinās Bekhemu ģimenes auto kolekciju, kurā ietilpst amerikāņu tūninga ateljē DUB apstrādātais Rolls-Royce Phantom Drophead Coupe, ar ko Beks pārvietojās līdz šim, kā arī viņa dzīvesbiedres Bentley Continental GT Coupe – arī ar DUB apdares elementiem.

Tiesa gan, šie nav vienīgie auto, kas ir vai ir bijuši Bekhema kolekcijā. Sportists ir pazīstams ar to, ka automašīnas maina tikpat bieži, kā savas frizūras.

Pirmais nopietnais auto Bekhema karjeras sākuma gados bija BMW M3, taču vēlāk viņa kolekcijā parādījies arī Bentley Arnage kabriolets, Ferrari 360 Spider, Ferrari F430, Ferrari F550 un Ferrari 550 Maranello. Iespējams tāpēc 2005.gadā futbolists noraidīja Ferrari prezidenta Lukas de Montezemolo piedāvājumu piešķirt viņam Ferrari par velti – jo Bekhemam tāds jau bija.  

Gadu vēlāk Bekhems iegādājās arī Lamborghini Gallardo, taču viņa kolekcijā ir arī Aston Martin DB7, kuru rotā numura zīme „DB7”. Futbolistam reiz piederējis arī bruņots BMW X5, kas gan tika nozagts un vēlāk atrasts Maķedonijā, kā arī Hummer H2 un savulaik – pat Lincoln Navigator.  

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Bentley Bentayga

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Bentley Bentayga iezīmē pilnīgi jaunu leģendārā britu zīmola attīstības virzienu - būdams pirmais Bentley SUV, tas savā ziņā jau ir vēsturisks auto – tomēr tas tik un tā ir īsts Bentley: ātrs, komfortabls, elegants un aprīkojams pēc katra individuālā klienta visprasīgākajām vēlmēm. Lai arī tas nav lēts, tas noteikti ir labāks pirkums nekā dārgākās Range Rover versijas.