Ziņas

Borata auto? Kazahstānā izgatavo Rolls-Royce kopiju

Kazahstānā manīta Rolls-Royce kopija
Veidots uz lietota E-Klases Mercedes bāzes
Skaties video

Rolls-Royce, šķiet ir viena no kārotākajām auto markām uz šīs planētas - vismaz par to liecina virkne imitāciju, kas gadu gaitā ir centušās atgādināt par slavenās britu markas limuzīnu.

To vidū ir gan tīri konceptuāla līdzība  – Maybach, gan arī ķīniešu ražotāja Geely trīsvietīgais limuzīns, kas izraisīja sava veida ažiotāžu un tiesu darbus šī gada pirmajā pusē, jo tika uzskatīts par diezgan tiešu pakaļdarinājumu.

Tagad mūsu rīcībā nonācis video ar vēl vienu interperatāciju par Rolls-Royce, tiesa gan, nav viegli saprast, kādā kategorijā to ierindot.

What Car? TV: Borata auto? Kazahstānā izgatavo Rolls-Royce kopiju


Šajā video redzamais „fantoms” tapis Kazahstānā (vismaz numura zīme par to liecina) uz E-Klases Mercedes-Benz bāzes. Turklāt, ne paša jaunākā modeļa Mercedes, bet gan tā, kas bija pazīstams ar kodu W124 un tika ražots pagājušā gadsimta astoņdesmito gadu beigās. Tātad - "krīzes variants" no sākuma līdz galam.

Jāatzīst, ka Rolls-Royce Phantom kopija nav izdevusies slikta – tās autori ievērojuši pat tādas īpatnības, kā uz otru pusi atveramas aizmugurējās durvis. Salons gan palicis tāds pats kā Mercedes, arī V6 dzinēja skaņa nav gluži W12 rūkoņa. Taču visu nevar gribēt – tas vismaz nav dīzelis....


What Car? TV: Borata auto? Kazahstānā izgatavo Rolls-Royce kopiju

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!