Ziņas

Rolls-Royce ražos luksusa Mini

BMW plāno sākt luksusa Mini projektu
Ražos Rolls-Royce rūpnīcā
Piedāvās izredzētiem klientiem

BMW gatavojas dot startu luksusa Mini ražošanai – greznais mazauto tiks izgatavots Rolls-Royce rūpnīcā Gudvudā. Avoti BMW mums ziņo, ka šīs automašīnas būs absolūti individuālas, kā jau nišas produkts.  

Ļoti iespējams, ka individuālās papildaprīkojuma izvēles iespējas nebeigsies vien ar apdares materiālu izvēli un klientiem būs pieejamas vēl plašākas iespējas personalizēt savu auto.

Šādas idejas pamatā ir atmiņas par individuāliem Mini, kādus pagājušā gadsimta 60-tajos gados sev pasūtīja slavenības un citi turīgi ļaudis. Tā radās Mini, kuru salonā netrūka nedz augstvērtīgas ādas, nedz koka. Daži šādi auto tika izgatavoti, piemēram, pēc grupas The Beatles dalībnieku pasūtījuma.

Grūti iedomāties, kādu Mini sev pasūtītu, piemēram Merilins Mensons, taču viņam un daudziem citiem būs iespēja to izdarīt kaut kad nākamgad, kad projekts tiks atklāts plašākai sabiedrībai.


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Mini Countryman

What Car? Vērtē Novērtēts ar 3 no 5

Ietilpīgāks, nekā līdzšinējais modelis, turklāt paaugstinātais klīrenss un pilnpiedziņa rada papildus drošības sajūtu ziemā. Retro stilam noteikti netrūks fanu, taču par šo cenu ir atrodamas labākas alternatīvas šajā segmentā.

Lietota auto tests

Mini hečbeks (01-06)