Ziņas

Nissan atsvaidzina GT-R

Nissan GT-R piedzīvo izmaiņas
Vizuāli gandrīz nekas nav mainījies
Uzlabojumi pārsvarā skar gaitu un vadāmību

Nissan laiduši klajā atsvaidzinātu GT-R versiju Eiropas tirgum. Tiesa gan, lielākās izmaiņas ir notikušas zem virsbūves, Nissan inženieriem uzlabojot GT-R vadāmību un gaitas komfortu.

Atsvaidzinātajam GT-R ir atšķirīgs amortizatoru un atsperu cietības regulējums, kā arī veiktas vairākas citas izmaiņas, lai auto stabilitāti padarītu vēl pārliecinošāku. Savukārt pārnesumkārbas iestatījumos veiktās izmaiņas nodrošina vēlāku pārslēgšanos no sestā uz piekto pārnesumu, transmisijai darbojoties automātiskajā režīmā, taču pārslēgšanās no ceturtā uz trešo un no trešā uz otro pārnesumu ir padarīta agresīvāka.

Oglekļa šķiedras difuzorā ir papildu atveres izplūdes sistēmas un pārnesumkārbas dzesēšanai, kā arī samazināta transmisijas vibrācija. Savukārt bremzes noregulētas ar lielāku akcentu uz aizmugures riteņiem, kas pēc Nissan teiktā, nodrošina lielāku stabilitāti, bremzējot uz sausa seguma.

GT-R 3,8 litru V6 dzinējs tagad atbilst Euro 5 normām – izmešu daudzums samazināts līdz 295 g/km.

Āriene palikusi gandrīz nemainīga, vienīgi bamperu krāsojumam ir dubults slānis, savukārt salonā Nissan uzlabojuši mērinstrumentu paneļa izskatu ar metāliskiem akcentiem, bet aizmugures sēdekļi ir kļuvuši mīkstāki.

Nissan informē, ka auto cenas izmaiņas ir maz ticamas – tā saglabāsies līdzšinējā līmenī.  

 


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Nissan Juke

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Juke piemīt vairākas spēcīgas īpašības, taču daži no mazās SUV klases konkurentiem būs visaptverošāki.