Ziņas

Vēl jaudīgāks Audi R8 V10

Audi gatavo R8 V10 ClubSport?
Svara ekonomija un lielāka jauda
Spiegu foto no testiem Nirburgringā

Šajos attēlos redzama vieglāka un jaudīgāka Audi R8 V10 versija. Audi nekad nav slēpuši, ka vēlas radīt TT un R8 „sportiskās” versijas, kas vairāk būtu domātas braukšanai pa sacīkšu trasi, nevis koplietošanas ceļiem.

Vērā ņemamus svara uzlabojumus varētu panākt ar parastu sporta sēdekļu izmantošanu, kā arī – izvācot tādas ekstras kā audiosistēmu un gaisa kondicionētāju. Kā šajos spiegu foto redzams, vizuālas izmaiņas galvenokārt saistītas ar auto pieplacināšanu trases asfaltam.

Seko Whatcar.lv jaunumiem Twitter!

Attēlos redzami virsbūves aerodinamikas elementi, kas neapšaubāmi domāti, lai nodrošinātu labāku saķeri ar ceļu. Šādu sportisku versiju, mazāku svaru un lielāku jaudu piedzīvoja iepriekšējās paaudzes Audi TT – tiesa gan – ierobežotā tirāžā.  

Audi jau pērn lika noprast, ka eksistē ideja par R8 sporta versiju. Šie attēli liecina, ka ideja joprojām ir aktuāla. R8 brālēns no Itālijas – Lamborghini Gallardo LP550-2 Valentino Balboa jau demonstrēja, kā jāveic svara samazināšana. Tomēr maz ticams, ka R8 jaudas palielinājums būs lielāks par itālieša 550 zirgspēkiem.


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Audi Q5

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Ja nepieciešams komfortabls, kluss, ietilpīgs un kvalitatīvs premium līmeņa auto, kas spēj braukt arī bezceļa apstākļos – jaunā Q5 izvēli nevajadzēs nožēlot.