Ziņas

BMW pamet F1

BMW pamet F1 jau šogad
F1 neiederas BMW nākotnes vīzijā
Turpinās piedalīties citos autosporta veidos

Vācu autoražotājs BMW ir paziņojis par F1 autosacīkšu pamešanu jau šīs sezonas beigās. Šodien sasauktajā preses konferencē BMW valdes priekšsēdētājs apstiprināja, ka pēc četru gadu aktīvas darbības Formula 1 sacīkstēs, autoražotājs nolēmis pamest šo sporta veidu. Šāds lēmums pieņemts, ņemot vērā BMW nākotnes attīstības stratēģiju, kur lielāks uzsvars tiks likts uz videi draudzīgu un efektīvu auto izstrādi.

BMW turpmāk koncentrēsies uz autosporta veidiem, kas ir tieši saistīti ar ielas automašīnām, kā arī tikšot saglabāts Formula BMW čempionāts. BMW ir jau otrs lielais autoražotājs, kas pēdējā laikā ir pametis F1. 2008. gada sezonas beigās šādu lēmumu pieņēma Honda.

Seko Whatcar.lv jaunumiem Twitter!

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

BMW X5

What Car? Vērtē Novērtēts ar 5 no 5

Jaunais BMW X5 ir lielisks luksusa SUV. Bavārietis nav tik praktisks kā plaši zināmie konkurenti, bet tas izceļas ar vairākām citām kvalitātēm – interjera apdari, sportiskām gaitas īpašībām un lielisku multimediju sistēmu. xDrive45e ir viens no šī brīža iespaidīgākajiem plug-in hibrīdiem, demonstrējot apskaužamus efektivitātes rādītājus.