Ziņas

Porsche Cayenne Balrog: franču tūnings

Auto stilists Žeremī Parē apstrādā Cayenne
Fotosesija Eifeļa torņa pakājē
Uzlabojumi arī zem motora pārsega

Franču tūninga meistars Žeremī Parē, kurš pats sevi sauc par „auto stilistu”, nācis klajā ar savu versiju par Porsche Cayenne, radot auto, kura priekšā pat Dārts Veiders no Zvaigžņu kariem izskatītos pēc saules zaķīša.

Porsche Cayenne Balrog tapšanā ieguldīts astoņus mēnešus ilgs darbs – taču tagad ikviens interesents var pasūtīt šādi izrotātu auto, komplektā ar jaunu interjera risinājumu, lielāku dzinēja jaudu (līdz pat 601 ZS) un dažādiem, individuāla parauga riteņu diskiem.

Porsche Cayenne Balrog rotā jauns priekšējais bamperis ar oriģinālajiem Cayenne Turbo gabarītu lukturiem, kā arī miglas lukturiem ar „enģeļacīm”.  Balrog komplektā var izmantot arī Porsche rūpnīcas piedāvātos ksenona papildelementus un distances sensorus. Kā jau šajos attēlos redzams, pakotnē iekļauta arī jauna radiatora reste un citi Žeremī Parē iztēles augļi.

Aizmugurē – jauns spoileris un difuzors, ko var novākt, lai atbrīvotu vietu piekabes āķim. Interesanti, kādai būtu jābūt piekabei, lai atbilstu Porsche Cayenne Balrog draudīgajai ārienei?  Žeremī Parē ateljē atbildi uz šo jautājumu nesniedz.

Seko Whatcar.lv jaunumiem Twitter!


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Porsche 718 Cayman

What Car? Vērtē Novērtēts ar 5 no 5

Porsche 718 Cayman sagādā patiesu braukšanas prieku – tas ir viens no pašiem labākajiem sporta auto uz šīs planētas.