Ziņas

JE Design uzlabo Volkswagen Scirocco

2,0 TDI iegūst vairāk zirgspēku
Iespaidīgi virsbuves apdares elementi
"Lambo" parauga durvis

Par spīti tam, ka tērēt naudu jaudīgiem benzīna dzinējiem kļūst arvien nepopulārāk, sportiskas braukšanas fani nebūt neraujas pirkt dīzeļauto. Tāpēc puiši no JE Design tūninga ateljē, kas nodarbojas ar Volkswagen, Audi, Seat un Škoda uzlabojumiem, ķērušies pie VW Scirocco dīzeļversijām – 2,0 TDI un 2,0 TDI CR.  

JE Design rokās nonācis, Scirocco 2,0 TDI tagad attīsta 180 ZS un 400 Nm lielu griezes momentu (pirms tam 140 ZS un 320 Nm), kas ļauj no 0 līdz 100 km/h ieskrieties 8,4 sekundēs.  Savukārt  JE Design  2,0 TDI CR  attīsta 205 ZS un 410 Nm lielu griezes momentu (iepriekš 170 ZS un 350 Nm), bet līdz „simtam” ieskrienas 7,1 sekundē.   

 JE Design Volkswagen Scirocco 2.0 TDI ieguvis vērā ņemamus virsbūves apdares elementus, kuru vidū spilgtākais ir Lamborghini parauga atvāžamās durvis. Vēl komplektā – divi izpūtēja stobri aizmugurē pa vidu, jauna parauga spoileri un vēl šis tas, kas labāk aplūkojams fotogalerijā.  


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Volkswagen Touareg

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Liels, komfortabls, jaudīgs, labi aprīkots un ļoti praktisks – jaunais Volkswagen Touareg ir spilgts jaunais ražotāja modeļu klāsta līderis, taču tas vairs nav tik neuzkrītošs, kā līdz šim