Ziņas

Škoda Octavia 1,5 TSI - gada labākais ģimenes auto

Izstādē "Auto 2018" noslēdzies What Car? konkurss
Pareizā atbilde - Škoda Octavia
Gada labākais ģimenes auto What Car? stendā

Ķīpsalā notiekošajā autoizstādē “Auto 2018” noslēdzies What Car? rīkotais konkurss – “Uzmini auto!” Apmeklētājiem bija jāmēģina noteikt, kas tieši paslēpts zem baltā pārsega Latvijā lielākā autopircēju ceļveža stendā, un pareizās atbildes jāieraksta Whatcar.lv Facebook profilā.

Kā izrādījās, šis auto ir What Car? Gada Labākais ģimenes auto – Škoda Octavia 1,5 TSI. Pareizo atbilžu autoru netrūka – to var redzēt pēc aktivitātes sociālajos tīklos, kur lasāms arī uzvarētāja vārds. Viņš balvā iegūst iespēju vienu nedēļas nogali vizināties ar 2018. gada labāko izvēli ģimenēm – Škoda Octavia.

What Car? ekspertu vērtējumā tieši Škoda Octavia šobrīd piedāvā optimālāko kompromisu starp braukšanas īpašībām, praktiskumu, aprīkojumu, kvalitāti, lietošanas izmaksām, drošību, degvielas patēriņu un, protams – cenu, kas ir viens no būtiskākajiem faktoriem ģimenēm, kas plāno savu budžetu. Papildus tam Octavia ir arī stabila tālākpārdošanas vērtība, pateicoties Škoda zīmola popularitātei Latvijā.

Paldies visiem izstādes apmeklētājiem, kas piedalījās konkursā! Tiem, kas vēl nav bijuši uz izstādi, rekomendējam to izdarīt – mūsuprāt, šīgada izstāde ir viena no labākajām pēdējo gadu laikā un izklaides iespēju netrūkst ne tikai pieaugušajiem, bet arī bērniem.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Škoda Scala

What Car? Vērtē Novērtēts ar 5 no 5

Nenovērtējiet Scala par zemu tikai tā cenas dēļ. Vairākās kategorijās tas ir labāks pat par cenas ziņā dārgākiem ģimenes auto – tam ir patīkama gaita, pienācīga vadāmība, moderna multimediju sistēma un iespaidīgs plašums gan aizmugurē sēdošajiem, gan bagāžnieka nodalījumā. Tā vienīgie trūkumi ir dažviet lētā salona apdare un tālākpārdošanas vērtība, kas nav tik augstā kā dažiem konkurentiem.