Ziņas

Latvijas tirgū ienāk Ford EcoSport krosovers

Sākta Ford EcoSport pasūtījumu pieņemšana
Cena, sākot no 17 200 eiro
Benzīna un dīzeļa motori

Latvijā uzsākta jaunā apvidus automobiļa Ford EcoSport pasūtījumu pieņemšana.

Kompaktās klases krosovers EcoSport ir viens no Ford Eiropas apvidus automobiļu klāsta pārstāvjiem, kuru vidū ir arī vidējas klases modelis Kuga. 2016.gada sākumā klāstu papildinās apvidus auto modelis Edge.

EcoSport debitēja jau 2013.gada Ženēvas auto izstādē. Tas veidots uz Ford globālās B-segmenta platformas, apvienojot mazauto ekonomiskumu ar krosovera augsto sēdpozīciju un palielināto caurgājamību.

Šīgada EcoSport modelis piedāvā daudzus stilistiskus uzlabojumus, labāku braukšanas dinamiku un jaunu aprīkojumu, kas vairo komfortu un ērtības.

Klienti pirmo reizi varēs pasūtīt EcoSport apvidus automobili bez aizmugurē uzstādīta rezerves riteņa. Izsmalcināto un mūsdienīgo salona apdares uzlabojumu vidū ir daļēja ādas apdare Titanium versijā, jauns stūres dizains un vairāk hromēto detaļu.

Komfortu un ērtības uzlabo Ziemas komplekts ar apsildāmu vējstiklu, spoguļiem un priekšējiem sēdekļiem. EcoSport braukšanas dinamiku uzlabo pārstrādātas atsperes, amortizatori, aizmugurējais vērpstienis, elektroniskā trajektorijas stabilizācijas kontrole un elektroniskais stūres pastiprinātājs.

Uzlabotais EcoSport ir pieejams ar vairākkārt godalgoto 1,0 litra EcoBoost benzīna dzinēju, 1,5 litra benzīna dzinēju vai 1,5 litra TDCi dīzeļdzinēju. Tā cena Latvijā ir no 17 200 eiro.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Ford Ecosport

What Car? Vērtē Novērtēts ar 3 no 5

Ecosport ir mazs, simpātisks un praktisks krosovers ar vilinošu sākumcenu un plašām aprīkojuma iespējām, to skaitā ir ne tikai jaunākās tiešsaistes tehnoloģijas, bet arī pilnpiedziņa. Tā iegādi noteikti vajadzētu apsvērt tiem, kas domā par, piemēram, Kia Stonic, Nissan Juke, Renault Captur vai Peugeot 2008 iegādi.