Ziņas

Lamborghini apvidus auto?

Lamborghini Urus nāks klajā 2017.gadā
Vismaz 600 ZS motori
Kopīga platforma ar Audi Q7, Porsche Cayenne, VW Touareg

Lamborghini nolēmuši virzīties uz priekšu ar saviem apvidus auto ražošanas plāniem. Pēc tam kad 2012.gada Pekinas auto izstādē tika parādīts Urus koncepts, tagad itāļu sporta auto ražotājs paziņojis, ka tas nāks klajā 2017.gadā.

Lamborghini šefs Stefans Vinkelmans norādījis, ka šāds lēmums pieņemts saistībā ar straujo izaugsmi, kādu demonstrē tieši luksusa apvidus auto segments.

Vairāk gan nekas par Lamborghini Urus nav zināms. Tas būs pirmais Lamborghini apvidus auto kopš 80-tajos gados klajā laistā LM002, kas vairāk līdzinājās Hummer, nevis sporta auto.    

Sagaidāms, ka Urus ražošanas versija saglabās konceptauto dramatisko vizuālo tēlu, taču ar nelielām kosmētiskām pārmaiņām, lai padarītu to praktiskāku ikdienai. Zem motora pārsega varētu būt kāds no Audi V8 motoriem vai arī hibrīddzinējs – katrs no tiem ar vismaz 600 ZS.

Baumu līmenī šobrīd ir runas par to, ka Lamborghini varētu iet „Porsche ceļu” un modifikāciju paletē iekļaut arī dīzeļdzinējus.

Lamborghini Urus būs kopīga platforma ar nākamās paaudzes Audi Q7, Porsche Cayenne un Volkswagen Touareg. Kā zināms, apvidus auto gatavo vēl viens Volkswagen grupas paspārnē esošs uzņēmums – Bentley.

Nesnauž arī konkurenti no BMW – pat Rolls-Royce apsver apvidus auto klajā laišanu.  

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lamborghini Urus

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Urus varbūt nav pats praktiskākais SUV, taču tas apvieno galvu reibinošu ātrumu ar tādu komfortu un praktiskumu, kas ļauj to izmantot kā ikdienas auto.

Lietota auto tests