Ziņas

Alfa Romeo Giulietta cena Latvijā ir no 18 178 eiro

Autobrava sāk tirgot Fiat un Alfa Romeo
Latvijā pieejams Alfa Romeo Giulietta
Cena, sākot no 18 178 eiro

Jau ziņojām, ka šogad darbu Latvijā uzsācis jauns uzņēmums – Autobrava, kas izplatīs Fiat un Alfa Romeo markas auto. Un, līdz ar to Latvijā ienācis arī jaunais Alfa Romeo Giulietta.

Šis mazais ģimenes auto pasaules pirmizrādi piedzīvoja jau pērn pavasarī, taču Latvijā apskatāms pirmoreiz.  Lai gan modelis ir absolūti jauns, nosaukums „Giulietta” jau pazīstams kopš 20. gadsimta 50. gadiem.

Giulietta tagad atgriežas jaunā izskatā, ar augstas klases komfortu un labākā tehniskajā formā kā jebkad.

Kā šīs klases automašīnām tagad ierasts, tās pieejamas ar daudz plašāku aprīkojumu nekā jebkad agrāk. Arī Giulietta ir aprīkota ar Alfa DNA sistēmu, kas ļauj izvēlēties apstākļiem piemērotāko braukšanas režīmu - Dynamic, Normal vai All Weather.

4,35 metrus garais, 1,46 metrus augstais un 1,8 m platais Alfa Romeo Giulietta pieejams ar 4 veidu turbodzinējiem - 2 benzīna un 2 dīzeļmotoriem.

Pirmie atbilst Euro 5 atgāzu toksiskuma normām, un apgādāti ar degvielu taupošu stop/start sistēmu. 1,4 un 1,4 Multiair motori attīsta attiecīgi 120 un 170 zirgspēku jaudu, savukārt 1,6 litru un 2 litru MultiJet dīzeļmotori – 105 un 170 ZS.

Giulietta motoru paletes virsotnē ir 235 zirgspēku motors ar tiešo degvielas iesmidzināšanu. Automašīnām, kas aprīkotas ar šo dzinēju, paredzēts ekskluzīvs Quadrifoglio Verde interjers. Tas atgādina par īpaši sportiskajiem Alfa modeļiem, kuri savulaik tika apzīmēti ar āboliņa četrlapja simbolu.

Alfa Romeo Giulietta ar citiem motoriem iespējams izvēlēties Progression vai Distinctive aprīkojumos ar iespēju tos personalizēt, izmantojot papildaprīkojuma līnijas Sport Pack un Premium Pack.

Auto cena Latvijā ir, sākot no18 178 eiro (Ls 12 775)par Giulietta ar 1,4 litru 120 ZS benzīna turbodzinēju. savukārt lētākās dīzeļversijas (1,6 JTD) cena ir 20 862 eiro. 


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Alfa Romeo Stelvio

What Car? Vērtē Novērtēts ar 3 no 5

Alfa Romeo Stelvio ir itāļu autoražotāja pirmais krosovers, kas noteikti patiks azartiskas braukšanas piekritējiem, taču tā interjers diemžēl nav tik izsmalcināts, kā konkurentiem no Vācijas.