Ziņas

Subaru Outback īpašā versija

Subaru laiž klajā Outback "Northern Lights"
Bagātīgs aprīkojums, īpaši dizaina elementi
Subaru Outback “Northern Lights” cena Latvijā ir 37 500 eiro.

Subaru modeļu klāstu šopavasar papildinājusi Outback “Northern Lights” īpašā sērija. Šis ir ierobežotā daudzumā ražots īpašs modelis, kuru, kā norāda ražotājs, „iedvesmojusi ziemeļblāzma”.

Outback “Northern Lights” atšķiras ar 18 collu melniem vieglmetāla diskiem un jumta reliņiem, dekoratīvo resti un interjeru ar zaļas krāsas akcentiem. Īpašais modelis ir pieejams trīs krāsās: melnā, baltā un tumši pelēkā.

Īpašā Outback versija papildināta ar bagātīgu aprīkojumu - modeļa pamatā ir Outback Summit līmenis, tā pamata aprīkojumā ietilpst navigācijas iekārta, Eyesight vadītāja palīgsistēmas ar adaptīvu kruīza kontroli, elektriski veramas aizmugures bagāžas nodalījuma durvis, divu zonu klimata kontrole, apsildāmi priekšējie un aizmugures sēdekļi un stūre, kameras automobiļa novietošanai stāvvietā, lietus sensors, LED priekšējie lukturi, 7 drošības spilveni, aktīvie galvas balsti, kā arī daudz kas cits, tai skaitā infosistēma ar 8 collu skārienjutīgo ekrānu, kurā ir gan Apple CarPlay, gan Android Auto.

Tehniski tas ne ar ko neatšķiras no standarta modeļa - pastāvīga simetriska pilnpiedziņa, boksera tipa dzinējs un bezmaksas apkope 3 gadu garumā. Subaru Outback “Northern Lights” cena Latvijā ir 37 500 eiro.

 


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!