Ziņas

Hyundai Tucson kļūst sportiskāks ar N line

Hyundai N line opcija
Tagad arī Tucson
Sportiskāks izskats, gaita un vadāmība

Šī prezentācija tika gaidīta jau marta sākumā Ženēvas auto izstādē, taču Hyundai to izlēma pietaupīt šai nedēļai. Paspilgtinot modeļu gammu ar īpašajām modifikācijām, Tucson ir pirmais SUV, kuram Hyundai piedāvās vizuālā aprīkojuma opciju “N line”, ko ieskicēja sportiskais hečbeks, jeb – hothečs -  i30 N.

Tucson motoru palete nemainīsies -  jaudīgākais joprojām būs pērn klajā laistais 182 ZS 2,0 CRDi 48V dīzeļdzinējs ar tā dēvētajām vieglajām hibrīdtehnoloģijām. Modifikāciju sarakstā būs arī 177 ZS 1,6 T-GDI benzīna motors vai 1,6 litru tilpuma dīzeļdzinējs. Tucson joprojām būs komplektējams ar automātisko vai manuālo pāŗnesumkārbu, pilnpiedziņu vai priekšpiedziņu. 

Lai Tucson N line gaitas un vadāmības īpašības būtu atbilstošas tā ārieniei, šie modeļi atšķirsies ar nedaudz stingrāku balstiekārtu un pārprogrammētu elektronisko stūres pastiprinātāju. Eiropas tirgū tas parādīsies jau maijā.

 

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Hyundai Tucson

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Hyundai Tucson ir laba vērtības un cenas proporcija, pievilcīgs vizuālais izskats un plaša labu motoru izvēle, taču gaitas un vadāmības īpašību ziņā tas atpaliek no dažiem konkurentiem.