Ziņas

Ženēvas auto izstāde 2019: Zenvo TSR-S

Dānijas zīmola Zenvo jaunākais hiperkārs
Zenvo TSR-S ar 1193 ZS
2,8 sekundes līdz 100 km/h

Tiem, kas ar saviem hiperkāriem brauc pa trasi, nevis koplietošanas ceļiem, Dānijā bāzētais autoražotājs Zenvo piedāvā TSR-S modeli. Tam ir 5,8 litru V8 motors ar diviem kompresoriem, tāpēc nav brīnums, ka tā tehniskie parametri ir 1193 ZS un vairāk nekā 1100 Nm.

Pateicoties septiņpakāpju paddle-shift transmisijai, no 0 līdz 100 km/h tas spēj paātrināties 2,8 sekundēs, bet 200 km/h sasniedz 6,8 sekundēs. Maksimālais ātrums ir elektroniski ierobežots pie 325 km/h.

Ženēvas autoizstādē demostrētais Zenvo TSR-S ir “Grotto Azura” krāsā, kas nodēvēta par godu slavenajai alai jūrā pie Kapri salas Itālijā.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.