Ziņas

Ženēvas auto izstāde 2019: Mazda CX-30 krosovers

Mazda CX-30 krosovers ierindojas starp CX-3 un CX-5
Pārdošanā Eiropā gaidāms gada vidū
Mazda CX-30 cena vēl netiek atklāta

Gadījumā, ja Mazda CX-3 krosovers tev šķiet par mazu, bet CX-5 izskatas pārāk liels, japāņu autoražotājam ir risinājums – Mazda CX-30. Ženēvas auto izstādē prezentētais modelis, kas pārdošanā Eiropā nonāks gada vidū, dizaina ziņā organiski iekļaujas citu jaunāko Mazda modeļu pulkā, jo izmanto to pašu Kodo dizaina valodu, kā tēlaini mēdz izteikties produktu mārketinga speciālisti.

Tā pati tematika turpinās Mazda CX-30 salonā, kur pietikšot vietas četriem cilvēkiem. Jaudu nodrošinās jaunākās paaudzes Skyactiv motori, kuru precīzāks saraksts būs zināms, tuvojoties pārdošanas startam. Sagaidāms, ka tie daudz neatšķirsies no jaunākās paaudzes Mazda3 modifikāciju sarakstā atrodamajiem, tātad – vismaz divi benzīna motori un dīzeļdzinējs. Opciju sarakstā vajadzētu būt arī pilnpiedziņai.

Salīdzinot ar Mazda3, kompānijas jaunākajam krosoveram ir par 25mm lielāks klīrenss, kā arī krietni ietilpīgāks bagāžas nodalījums – 430 litri, kamēr Mazda3 ir vien 295 litri.

Par cenām informācijas vēl nav, taču diezgan droši būtu prognozēt, ka CX-30 būs lētāks, nekā CX-5.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Mazda 3

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Mazda 3 beidzot ir tajā līmenī, kurā to var saukt par cienīgu alternatīvu Ford Focus vai VW Golf. Lieliska vadāmība, nevainojama montāžas kvalitāte un plašs komforta un drošības aprīkojums, kas papildina noslīpēto dizainu – ko vēl vairāk var vēlēties?