Ziņas

Ženēvas auto izstāde 2019: Bugatti La Voiture Noire

Bugatti La Voiture Noire definē grand tourer esenci
Cena - 16,7 miljoni eiro
Diemžēl jau pārdots

Bugatti Ženevas autoizstādes ietvaros demonstrējuši modeli, kura nosaukums ir La Voiture Noire. Tulkojumā no franču valodas tas nozīmē – melnais auto, bet Bugatti to raksturo kā grand-tourer segmenta esenci.

Jāteic, auto dizains ir fantastisks, un to vēl vairāk akcentē izmantotie materiāli un noformējuma akcenti. Zem motora pārsega pārsteigumu nav – tur atrodams tas pats motors, kāds ir Chiron un Divo. Tātad 8,0 litru, četru turbīnu W16 ar 1500 ZS un 1600 Nm. Kā liecība šai nenormālajai jaudai kalpo seši izplūdes sistēmas stobri auto aizmugurē.

La Voiture Noire, šķiet, ir visu laiku dārgākais auto, kāds jebkad tapis oficiāla autoražotāja paspārnē. Tas gan izgatavots tikai vienā eksemplārā un jau ir pārdots – par 16,7 miljoniem eiro.

Mūsu avoti ziņo, ka Bugatti La Voiture Noire jaunais īpašnieks ir bijušais VW grupas priekšsēdētājs Ferdinands Pjehs, kuram jau pieder vairākas ekskluzīvas un jaudīgas automašīnas, tai skaitā daži Lemānas sacīkšu auto.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Bentley Bentayga

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Bentley Bentayga iezīmē pilnīgi jaunu leģendārā britu zīmola attīstības virzienu - būdams pirmais Bentley SUV, tas savā ziņā jau ir vēsturisks auto – tomēr tas tik un tā ir īsts Bentley: ātrs, komfortabls, elegants un aprīkojams pēc katra individuālā klienta visprasīgākajām vēlmēm. Lai arī tas nav lēts, tas noteikti ir labāks pirkums nekā dārgākās Range Rover versijas.