Ziņas

Ženēvas auto izstāde 2019: Škoda Kamiq

Škoda Kamiq krosovers konkurēs ar Nissan Juke un Hyundai Kona
Radniecīgs Volkswagen T-Cross un Seat Arona
Škoda Kamiq cena būs zemāka, nekā Karoq

Škoda jaunāko un mazāķo krosoveru sauc Kamiq, kas inūitu valodā nozīmē “lieliski der kā otra āda jebkurā situācijā”. Vienlaikus jaunais nosaukums lieliski iederas Škoda krosoveru saimē, kur gan Kodiaq, gan Karoq sākas ar „K” un beidzas ar „Q”.

Škoda Kamiq, kas konkurēs ar Hyundai Kona, Nissan Juke un Renault Captur, ir cieši radniecīgs tādiem VW koncerna modeļiem kā Volkswagen T-Cross un Seat Arona, jo veidots uz tās pašas platformas.

Tas būs pieejams tikai ar priekšpiedziņu, motori būs tie paši, kā jau minētajiem radiniekiem, tātad - trīscilindru un četrcilindru benzīna motori, kā arī 1,6 litru tilpuma dīzeļdzinējs. Ņemot vērā, ka modeļu hierarhijā tas ierindojas zem Karoq, var droši prognozēt, ka arī tā cena būs zemāka.

Kamiq aprīkojumā tiks piedāvāta sporta balstiekārta ar regulējamiem amortizatoriem, lai azartiskas braukšanas piekritēji varētu to pielāgot savām vēlmēm, izvēloties Normal, Eco, Sport vai Individual režīmus.

 

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Škoda Scala

What Car? Vērtē Novērtēts ar 5 no 5

Nenovērtējiet Scala par zemu tikai tā cenas dēļ. Vairākās kategorijās tas ir labāks pat par cenas ziņā dārgākiem ģimenes auto – tam ir patīkama gaita, pienācīga vadāmība, moderna multimediju sistēma un iespaidīgs plašums gan aizmugurē sēdošajiem, gan bagāžnieka nodalījumā. Tā vienīgie trūkumi ir dažviet lētā salona apdare un tālākpārdošanas vērtība, kas nav tik augstā kā dažiem konkurentiem.