Ziņas

Ženēvas auto izstāde 2019: BMW X3 M un X4 M

BMW X3 M un X4 M ir 479 ZS
Competition versijām - 510 ZS
Ātrums ierobežots pie 280 km/h

Tradicionāli BMW ir bijuši tikai M3 un M5, tāpēc tie, kas uzauguši ar divām BMW M opcijām, labi saprot, kāpēc nav, piemēram, M7. Taču, kad pārdošanā tika laists X5 M un X6 M, neviens vairs nebrīnījās arī par M2. Šī iemesla dēļ arī BMW X3 M un X4 M vairs nav nekāds pārsteigums.

Abu modeļu ražošana sākas jau pavasarī un zem motora pārsega tiem ir 3,0 litru sešcilindru benzīna motors ar 479 ZS un 598 Nm. Jauda ar astoņpakāpju M Steptronic transmisijas palīdzību nonāk līdz pilnpiedziņas sistēmai, ļaujot 0-100 km/h paātrinājumu veikt 4,1 sekundē. Maksimālais ātrums ir ierobežots pie 280 km/h sliekšņa.

Taču tiem, kam ar to ir par maz, nāksies izvēlēties X3 M un X4 M Competition modeļus. Tiem ir vēl jaudīgāks motors – 510 ZS, taču griezes moments ir tāds pats kā standarta versijām. Nav pārsteigums, ka tie ir arī nedaudz ātrāki, 100 km/h sasniedzot 4 sekundēs, bet maksimālais ātrums ir 284 km/h ar papildaprīkojumā pieejamo M Driver’s pakotni.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

BMW X5

What Car? Vērtē Novērtēts ar 5 no 5

Jaunais BMW X5 ir lielisks luksusa SUV. Bavārietis nav tik praktisks kā plaši zināmie konkurenti, bet tas izceļas ar vairākām citām kvalitātēm – interjera apdari, sportiskām gaitas īpašībām un lielisku multimediju sistēmu. xDrive45e ir viens no šī brīža iespaidīgākajiem plug-in hibrīdiem, demonstrējot apskaužamus efektivitātes rādītājus.