Ziņas

Ženēvas auto izstāde 2019

Vairāk kā 150 pasaules pirmizrādes
Nozīmīgākā starptautiskā autoizstāde šogad
Speciālreportāža – Whatcar.lv un gaidāmajā TOP 100 žurnālā

Ženēvas auto izstādes norises vieta – Palexpo halle līdzās šīs Šveices pilsētas lidostai – platības ziņā ne tuvu nav tik liela kā Parīzes vai Frankfurtes autošovu paviljonu kompleksi, taču pati izstāde jau vēsturiski tiek uzskatīta par gada nozīmīgāko notikumu autoindustrijā. Šogad pasaules pirmizrādes tajā tiek solītas vairāk nekā 150 automašīnu modeļiem un īpašajām versijām.

Kamēr pārējās starptautiskās auto izstādes jau piedzīvojušas dramatisku dalībnieku skaita kritumu, Ženēvā nebūs redzami tikai daži vadošie autoražotāji – to vidū Hyundai, Ford, Jaguar-Land Rover un Volvo, kaut gan zviedru ražotāja Polestar zīmols būs pārstāvēts.

Medijiem un autoindustrijas pārstāvjiem izstāde būs atvērta rīt un parīt – 5. un 6. martā, bet visi pārējie aicināti iepazīties ar šībrīža auto tirgus aktualitātēm no 7. līdz 17. martam. Tradicionāli Ženēvas auto izstāde ir tā vieta, kur apskatāmi jaunākie un eksotīskākie superkāri, hiperkāri un ekskluzīvāko tūninga ateljē jaunumi (Mansory, Brabus, utt), bet Ženēvā šogad gaidām arī jauno, astotās paaudzes VW Golf, Aston Martin Lagonda SUV, Ferrari F8 Tributo un daudz ko citu.

Ziņas no Ženēvas auto izstādes pirmais uzzināsi Whatcar.lv un mūsu profilā Facebook. Visu šo nedēļu nenogurstoši sekosim līdzi tām novitātēm, kas varētu tevi interesēt – un kas šogad gaidāmas arī Latvijā – varbūt jau izstādē Auto 2019 Ķīpsalā.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Bentley Bentayga

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Bentley Bentayga iezīmē pilnīgi jaunu leģendārā britu zīmola attīstības virzienu - būdams pirmais Bentley SUV, tas savā ziņā jau ir vēsturisks auto – tomēr tas tik un tā ir īsts Bentley: ātrs, komfortabls, elegants un aprīkojams pēc katra individuālā klienta visprasīgākajām vēlmēm. Lai arī tas nav lēts, tas noteikti ir labāks pirkums nekā dārgākās Range Rover versijas.