Ziņas

Pēdējais brīdis pirkt Opel Cascada - ja tas vēl kaut kur ir nopērkams

Nepopulārais Opel kabriolets izbeigs pastāvēšanu
Jaunā kompānijas stratēģija
Lielāka uzmanība tiks pievērsta tiem modeļiem, kurus pērk vairāk

Ja nu gadījumā izrādās, ka tev ļoti patīk Opel Cascada kabriolets un, iestājoties saulainākam laikam, tu gribētu to nopirkt, tad šis ir pēdējais brīdis to darīt. Opel paziņojuši, ka šogad beigs šī modeļa tirdzniecību Eiropā.

Šī ziņa gan nav nekas šokējošs, ja atceramies stāstu par PSA koncerna (kam pieder arī Opel) šefa Karlosa Tavaresa stratēģiju. Šādā veidā – atbrīvojoties no mazāk populāriem produktiem, kam turklāt ir neliels peļņas procents, bet atstājot tos, kurus pērk vislabāk, viņam izdevās glābt Peugeot no bankrota.

Opel acīmredzami tiek pakļauts šādai stratēģijai – jo PSA nolūks ir panākt, lai koncerns jau pēc diviem gadiem varētu palielīties, ka 40% no tā pārdotajiem Opel, Peugeot un Citroen modeļiem ir krosoveri. Šobrīd šis apjoms ir 25%.

Neviens gan laikam neraudās par Opel Cascada demisiju. Tas nekad nav bijis populārs Eiropas pircēju vidū – un sanāk, ka nekad arī nebūs.  

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Opel Corsa

What Car? Vērtē Novērtēts ar 3 no 5

Opel Corsa ir visai prasmīgs mazais auto, taču tam nav izdevies būt izcilam kādā no jomām. Tas nav tik komfortabls kā Peugeot 208, braukšanas ziņā to pārspēj Ford Fiesta, bet labākas praktiskās īpašības nodrošina Volkswagen Polo. Par laimi, tas ir labi aprīkots un nav pārāk dārgs, ja vien neizvēlaties bagātīgākas modifikācijas.