Ziņas

Investē klasiskajos auto un pelni naudu!

Investīcijas ar garantētu peļņu
Pērc un pārdod akcijas klasiskajos auto
Laba ideja biznesam arī Eiropā

Ja tev ir interese par klasiskiem (un antīkiem) auto vai investēšanu, ir parādījusies iespēja šīs kaislības apvienot. Kompānija Rally Rd piedāvā investoriem iegādāties akcijas par nieka 50 dolāriem (44 eiro) gabalā, tādā veidā dodot iespēju daļēji kļūt par vērtīga auto īpašnieku.

Kā zināms, tādi modeļi kā pirmās paaudzes BMW M5, par klasiskiem Ferrari un Porsche nemaz nerunājot, savu vērtību nezaudē un strauji kļūst arvien dārgāki, tāpēc tā ir droša investīcija ar garantētiem ienākumiem. Lielākā problēma ir šādus auto atrast un nopirkt par puslīdz pieņemamu cenu, kā arī pēc tam tos saudzīgi glabāt un īstajā brīdī pārdot.

Rally Rd tieši ar to arī nodarbojas. Pieņemot, ka ne visiem ir resursi, lai nopirktu, piemēram Ferrari 250 GTO par pārdesmit miljoniem, akcijas šādā auto varētu interesēt daudzus. Tas nozīmē, ka tu vari pārdot arī tās, turklāt šo procesu atvieglo mobilā aplikācija. Tikmēr Rally Rd ne vien atradīs un iegādāsies attiecīgo auto, bet arī nodrošinās tā uzglabāšanu apsargātā angārā ar klimata kontroles sistēmu un nepārtrauktu videonovērošanu.

Uzņēmums Rally Rd, kas vēl ir salīdzinoši jauns, drīzumā plāno saviem klientiem piedāvāt arī iespēju apmeklēt šo garāžu un aplūkot kolekciju ar automašīnām, kurās ieguldīta viņu nauda. Braukt ar šiem auto viņi nevarēs. Taču labā ziņa ir tā, ka – ja gadījumā kāds tāda paša modeļa īpašnieks kaut kur citā planētas nostūrī tādu sadauzīs, viņiem piederošais auto tajā pašā dienā kļūs vēl vērtīgāks.

Rally RD atbilst visām ASV finanšu regulatoru prasībām un ir pilnībā leģitīms. Tiesa gan, tas pagaidām pieejams tikai cilvēkiem ar ASV pasi. Fox Business ziņo, ka Rally Rd. šobrīd jau ir 75 tūkstoši klientu, kas vidēji katrs ieguldījuši ap tūkstoti “zaļo”. Uzņēmuma garāžā atrodas 25 automašīnas – sākot no tradicionālās eksotikas līdz pat tādiem dīvaiņiem kā 1990 gada Mustang Seven Up edition.           


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

BMW X5

What Car? Vērtē Novērtēts ar 5 no 5

Jaunais BMW X5 ir lielisks luksusa SUV. Bavārietis nav tik praktisks kā plaši zināmie konkurenti, bet tas izceļas ar vairākām citām kvalitātēm – interjera apdari, sportiskām gaitas īpašībām un lielisku multimediju sistēmu. xDrive45e ir viens no šī brīža iespaidīgākajiem plug-in hibrīdiem, demonstrējot apskaužamus efektivitātes rādītājus.