Ziņas

Jaunā Range Rover Evoque prezentācija - piesakies šeit

Range Rover Evque jaunākais modelis
Būs apskatāms no 19. līdz 23. februārim Jaguar Land Rover autocentrā Dārzciema ielā
Piesakies šeit

Februārī Latvijā uz pirmo iepazīšanos ieradīsies jaunākās paaudzes Range Rover Evoque, kura pasaules pirmizrāde notika aizvadītā gada beigās.

“Evoque īpašību – gan dizaina, gan vadīšanas raksturojumu – kopums iezīmē jaunus greznības standartus un kompakto pilsētas visurgājēju paceļ jaunā līmenī,” stāsta Juste Šataite, Land Rover Baltijas valstu mārketinga vadītāja.

Kompakto pilsētas krosoveru tirgū Land Rover iienāca 2010. gadā, kad tika prezentēts pirmais Range Rover Evoque. Jaunās paaudzes modelis nav grūti atpazīstams pēc kupejai raksturīgās virsbūves, taču dizaineri ir to papildinājuši ar virkni akcentu, kas tam sniedz vēl vairāk sportiskuma un dinamiskuma.

Interesenti Rīgā paši varēs novērtēt jaunākās Evoque ieviestās tehnoloģijas, kas ļauj vadītājam baudīt lielisku automašīnas vadību, bet pasažieriem – ceļojuma komfortu. Kā norāda Land Rover, stilīgais Evoque jau iepriekš ir transformējis kompakto pilsētas visurgājēju pasauli, taču tuvāka iepazīšanās ar jaunās paaudzes modeli būs iespēja pašiem pārliecināties, ka šī automašīna spēj aizraut ikvienu. 

Rīgā jaunais Range Rover Evoque būs apskatāms no 19. līdz 23. februārim Jaguar Land Rover autocentrā Dārzciema ielā 60а no 9.00 līdz 18.30 darba dienās un no 10.00 līdz 15.00 sestdienā. Var arī pierakstīties uz individuālo jaunā modeļa prezentāciju iepriekš, zvanot pa tālr. 67828700, vai atsūtot aizpildītu pieteikuma formu mājaslapā - klišķini šeit un piesakies!


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!