Ziņas

Škoda Kamiq krosovers būs lētāks, nekā Karoq

Škoda Kamiq oficiālā atklāšana gaidāma martā
Radniecīgs Volkswagen T-Cross un Seat Arona
Lētāks, nekā Škoda Karoq

Škoda jaunā krosovera nosaukums būs – Kamiq. Šis vārds nāk no inuītu valodas un aptuvenā tulkojumā nozīmē kaut ko tādu „kas lieliski der kā otra āda jebkurā situācijā”, skaidro čehu autoražotājs. Vienlaikus jaunais nosaukums lieliski iederas Škoda krosoveru saimē, kur gan Kodiaq, gan Karoq sākas ar „K” un beidzas ar „Q”.

Škoda Kamiq oficiālā atklāšana gaidāma martā, Ženēvas autoizstādē, taču nepacietīgākajiem varam atklāt, ka tas būs cieši radniecīgs tādiem VW koncerna modeļiem kā Volkswagen T-Cross un Seat Arona, jo veidots uz tās pašas platformas.

Šobrīd pieejamā informācija liecina, ka tas būs pieejams tikai ar priekšpiedziņu, motori būs tie paši, kā jau minētajiem radiniekiem, tātad - trīscilindru un četrcilindru benzīna motori, kā arī 1,6 litru tilpuma dīzeļdzinējs. Ņemot vērā, ka modeļu hierarhijā tas ierindojas zem Karoq, var droši prognozēt, ka arī tā cena būs zemāka.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Škoda Scala

What Car? Vērtē Novērtēts ar 5 no 5

Nenovērtējiet Scala par zemu tikai tā cenas dēļ. Vairākās kategorijās tas ir labāks pat par cenas ziņā dārgākiem ģimenes auto – tam ir patīkama gaita, pienācīga vadāmība, moderna multimediju sistēma un iespaidīgs plašums gan aizmugurē sēdošajiem, gan bagāžnieka nodalījumā. Tā vienīgie trūkumi ir dažviet lētā salona apdare un tālākpārdošanas vērtība, kas nav tik augstā kā dažiem konkurentiem.