Ziņas

Sadauzīts Lamborghini Urus par 117 tūkstošiem?

Sadauzīts Lamborghini par jauna Porsche 911 Carrera cenu
Vismaz viens pircējs jau ir
Sev, jeb pārdošanai tālāk?

Ja tev būtu lieki 120 tūkstoši, vienalga - eiro vai dolāru, kādu auto tu pirktu? Varbūt jauno Porsche 911 Carrera? Vai arī Audi Q8 ar labu papildaprīkojumu? Skaidrs, ka idejas tev ir, taču mums ir pamatotas aizdomas, ka starp tām nav sadauzīta Lamborghini Urus iegāde. Taču kāds cilvēks ASV tieši šādā veidā ir izlēmis iztērēt savu naudu.

Attēlā redzamais Urus ir reģistrēts šogad un ir pārdošanā izsoļu vietnē Copart, kur šīs ziņas tapšanas brīdī augstākā likme bija 117 tūkstoši dolāru. Un šādu summu kāds ir gatavs maksāt par spīti tam, ka Lambo SUV tiek pārdots kā lūznis un ir acīmredzimi bijis iesaistīts nopietnā satiksmes negadījumā.

No otras puse… jauns Lamborghini Urus ASV maksā, sākot no 200 tūkstošiem dolāru, taču lielākā daļa pircēju iztērē vismaz 240 tūkstošus, papildinot savu Lambo ar dažādām papildus opcijām. Ja šis eksemplārs galu galā tiek pārdots par 117 tūkstošiem un tiek saremontēts, kas ASV varētu izmaksāt zem 50 tūkstošiem, bet Lietuvā vēl lētāk, tad patiesībā tas jau sāk izskatīties pēc diezgan izdevīga darījuma, kurā pat parādās iespēja nopelnīt, ja veiksmīgi izdodas to pārdot tālāk vēl kādam, kam kabatā ir lieka nauda un tā vien gribas to iztēret.

Jo ar 752 jūdžu jeb 1210 kilometru nobraukumu, arī viņam tas šķitīs ļoti izdevīgs pirkums, ja prasītā summa būs zem jau minētajiem 240 tūkstošiem...

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lamborghini Urus

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Urus varbūt nav pats praktiskākais SUV, taču tas apvieno galvu reibinošu ātrumu ar tādu komfortu un praktiskumu, kas ļauj to izmantot kā ikdienas auto.

Lietota auto tests