Ziņas

Ford laiž klajā atjaunināto Ranger

Ford Ranger 2019. gada modelis
Plašāks aprīkojums, vairs nebūs pieejams 3,2 litru motors
Viens no pašiem funkcionālākajiem modeļiem šajā segmentā

Ford laiduši klajā atjauninātā Ford Ranger Eiropas tirgus versiju, uzsverot, ka 2019. gada modelis ir kļuvis ekonomiskāks, turklāt aprīkojumā ietverts vēl plašāks vadītāja palīgsistēmu klāsts.

Tas ieguvis jaunu 2,0 litru EcoBlue dīzeļdzinēju, kas esot līdz 9% ekonomiskāks apvienojumā ar jauno 10-pakāpju automātisko transmisiju. Tas pieejams vairākās variācijās - ar 130 ZS un 340 Nm (tikai ar manuālo pārnesumkārbu), nākamā opcija ir 170 ZS un 420 Nm.

Turpmāk Ranger modifikāciju sarakstā vairs nebūs pieejams 3,2 litru TDCi motors, to aizstās jau minētais 2,0 motors ar 213 ZS un 500 Nm. Ford uzsver, ka Ranger joprojām ir viens no pašiem funkcionālākajiem modeļiem šajā segmentā – tas spēj izbraukt līdz 800 mm dziļas ūdenstilpnes, klīrenss ir 230 mm, turklāt bezceļa apstākļiem noderēs arī 29 grādu priekšējās pārkares leņķis un 21 grādu pakaļējās pārkares leņķis. Ford Ranger var vilkt līdz 3,5 tonnas smagas piekabes, bet kravas kastē vest līdz 1252 kg.

Vienlaikus atjauninātajā modelī paplašināts komforta un drošības aprīkojuma saraksts - kā norāda ražotājs, Ranger ir pirmais automobilis savā klasē, kuram standartaprīkojumā ir iekļauta pirmssadursmes drošības palīgsistēma ar gājēju noteikšanas sistēmu un inteliģentais ātruma ierobežotājs. Ranger Double Cab jaudīgākajās versijās tagad ir uzstādīta aktīvā trokšņa kontroles tehnoloģija, kas jau sevi pierādījusi, piemēram, Ford Focus.

Arī plašāk aprīkotās Ranger Wildtrak un Limited versijas piedāvā jaunas premium līmeņa funkcijas.




Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Ford Ecosport

What Car? Vērtē Novērtēts ar 3 no 5

Ecosport ir mazs, simpātisks un praktisks krosovers ar vilinošu sākumcenu un plašām aprīkojuma iespējām, to skaitā ir ne tikai jaunākās tiešsaistes tehnoloģijas, bet arī pilnpiedziņa. Tā iegādi noteikti vajadzētu apsvērt tiem, kas domā par, piemēram, Kia Stonic, Nissan Juke, Renault Captur vai Peugeot 2008 iegādi.