Ziņas

Pircēji novērtē Mitsubishi Outlander PHEV

Outlander PHEV degvielas ekonomijas rekords
Gada zaļākais SUV 2019
Pirktākais elektrohibrīdauto Kanādā

Mitsubishi modeļi pēdējo nedēļu laikā nonākuši uzmanības centrā ar dažādām balvām  - un ne tikai Eclipse Cross pēdējo nedēļu laikā ieguvis daudz ievērības, arī izmēros lielākais Outlander PHEV turpina pildīt savu ‘trofeju skapīti’, sākot ar Vācijas OFF ROAD lasītāju atzinību, kuri ierindojuši Outlander PHEV 1.vietā kategorijā "Alternatīvā spēka piedziņa" žurnāla 2018.gada balvu sadalījumā.

Vēl viens Outlander PHEV panākums ir -  vairāk nekā 800 kilometri degvielas ekonomijas. Bijušais Šveices aviokompānijas kapteinis un degvielas "hiperekonomētājs" Fēlikss Ēgolfs spējis veikt 801,1 km lielu attālumu ar vienu uzlādi un vienu benzīna tvertni. Brauciens no Rotenburgas (Lucernas kantonā) līdz Zamnaunai caur Zalcburgu (Austrijā), ar 6000 m lielu augstuma starpību viņam noslēdzās ar vidējo degvielas patēriņu 5,47 l/100 km un 1,21 kWh/100 km elektroenerģijas patēriņu.

Turklāt 60% no kopējās distances veikti, izmantojot tikai elektroenerģiju. Kā norāda Mitsubishi, lai arī neraksturīgi vidējam ikdienas braukšanas veidam, šis sasniegums uzsver Outlander PHEV spējas, kuras, prasmīgi izmantojot, var ieekonomēt naudu.

"Šodien SUV pircēji arvien vairāk izvēlas efektivitāti un mazāku ietekmi uz vidi, vienlaikus neatsakoties no tā stila, komforta un braukšanas pieredzes, kāda sagaidāma no SUV (sport-utility vehicle)," tā Losandželosas autoizstādē norādīja Green Auto Magazine redaktors un izdevējs Rons Kogans, piešķirot Outlander PHEV "2019. gada zaļākā SUV" titulu.

To, ka Ziemeļamerikas pircēji augstu novērtējuši jēdzienu "SUV" un "ekonomisks"  salikumu, apliecina Outlander PHEV panākumi Kanādā -  tur pirmo reizi vēsturē elektrohibrīdauto ir sasniedzis 5000 pārdoto vienību atzīmi kalendārā gada ietvaros.

Mitsubishi Motor Sales Canada Ltd (MMSCAN) nupat paziņoja, ka šogad jau piegādāti 5052 Mitsubishi Outlander PHEV, ierindojoties Kanādas visvairāk pārdoto elektrohibrīdauto un visvairāk pārdoto elektrohibrīdu SUV priekšgalā.

Tikmēr Eiropā, laika periodā no 2018.gada janvāra līdz novembrim, tika pārdoti 21634 Outlander PHEV. Tas ir par 22% vairāk nekā šajā pašā periodā pagājušajā gadā.


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!